Muş’ta fuhuş operasyonu

Muş'ta polis ekipleri tarafından kentteki bir ikamette fuhuş yapıldığı bilgisi üzerine gerçekleştirilen operasyonda 3 kişi gözaltına alındı.

Haberler 01.09.2018 - 09:41 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Mu Valiliinden yaplan açklamada, Mu l Emniyet Müdürlüüne bal Asayi ube Müdürlüü ekiplerince, il merkezinde bir ikamette fuhu yapld bilgisi üzerine yaplan operasyonda; biri Gürcistan uyruklu, biri Türk vatanda 2 bayan ve ikamete gelen bir erkek olmak üzere 3 kii gerekli ilemler için Emniyet Müdürlüüne getirilmitir.

FUHU OPERASYONU

Fuhu yapt tespit edilen bayanlarn muayene ilemleri yaplm ve Gürcistan uyruklu bayan idari ilemleri yapldktan sonra Göç daresi l Müdürlüünce snr d edilmitir. Konu ile ilgili devam eden çalmalarda fuhua araclk ve yer temin ettikleri tespit edilen 2 ahs üpheli olarak yakalanm, Fuhua Tevik, Araclk veya Zorlama suçundan ifadeleri alndktan sonra salverilmilerdir. Ayrca, fuhu yaplan ikametin günlük olarak kiraya verildii tespit edildiinden ikameti kiraya veren ahsa Kimlik Bildirme Kanununa istinaden 11 bin 885 TL idari para cezas kesilmitir. Kamuoyuna duyurulur denildi.

Ana Sayfaya Git