Görüş Bildir

Muş’ta fuhuş operasyonu

Muş'ta polis ekipleri tarafından kentteki bir ikamette fuhuş yapıldığı bilgisi üzerine gerçekleştirilen operasyonda 3 kişi gözaltına alındı.

 Muş’ta fuhuş operasyonu

Muş Valiliğinden yapılan açıklamada, “Muş İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince, il merkezinde bir ikamette fuhuş yapıldığı bilgisi üzerine yapılan operasyonda; biri Gürcistan uyruklu, biri Türk vatandaşı 2 bayan ve ikamete gelen bir erkek olmak üzere 3 kişi gerekli işlemler için Emniyet Müdürlüğüne getirilmiştir.

FUHUŞ OPERASYONU

Fuhuş yaptığı tespit edilen bayanların muayene işlemleri yapılmış ve Gürcistan uyruklu bayan idari işlemleri yapıldıktan sonra Göç İdaresi İl Müdürlüğünce sınır dışı edilmiştir. Konu ile ilgili devam eden çalışmalarda fuhuşa aracılık ve yer temin ettikleri tespit edilen 2 şahıs şüpheli olarak yakalanmış, ‘Fuhuşa Teşvik, Aracılık veya Zorlama’ suçundan ifadeleri alındıktan sonra salıverilmişlerdir. Ayrıca, fuhuş yapılan ikametin günlük olarak kiraya verildiği tespit edildiğinden ikameti kiraya veren şahsa Kimlik Bildirme Kanununa istinaden 11 bin 885 TL idari para cezası kesilmiştir. Kamuoyuna duyurulur” denildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi