Mustafa Ceceli eşi Selin İmerli ile mutluluğunu düşman çatlatarak imrendirdi

Mustafa Ceceli evliliği hakkında son dakika sessizliğini bozdu. Mustafa Ceceli aldatma iddialarının hemen sonrasında evladının annesi, karısından boşanmış ve aradan geçen kısa zaman akabinde de Selin İmerli ile evlenmişti. Mustafa Ceceli Selin İmerli evliliği hakkında flaş açıklamalar geldi.

Haberler 19.07.2017 - 15:29 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Mustafa Ceceli yeni ei ve evlilii hakknda son dakika sessizliini bozdu. Mustafa Ceceli bilindii üzere aldatma iddialarnn hemen sonrasnda evladnn annesi, karsndan boanm ve aradan geçen ksa zaman akabinde de Selin merli ile evlenmiti. Mustafa Ceceli Selin merli evlilii hakknda fla açklamalar geldi. Adeta düman çatlatan Ceceli, çok mutluyuz dedi.

Olayl bir ekilde aldatmaca iddialarnn üzerinden sadece sayl zamanlar geçmiti. Ve geçen zaman akabinde de Ceceliye dayatlamalr devam ederken, Selin merli ve Mustafa Ceceli konu ile alakal açklamalarda bulundu.

arkc Mustafa Ceceli, 2008de nikah masasna oturduu Sinem Gedikten Maysta boanmt. 5 gün sonra da Selin mer ile ak yaad ortaya çkan Ceceli, mer ile 10 Temmuzda evlendi. Ceceli, çok mutluyuz, evliliin tadn çkaryoruz dedi.

ALYANSINI GÖSTEREREK POZ VERD

Mustafa Ceceli önceki gün Aqua Florya Alveri Merkezindeydi. Yannda da eski einden olan 6 yandaki Arn vard. Mustafa Ceceli olu Arn ile poz verirken alyansn da gösterdi.

HEP SUSTUM, ELETRLERE KULAK VERMEDK

Mustafa Ceceli sessizliini bozdu ve öyle konutu: Selin Hanm ile evliliime herkes çok tepki verdi. Ben hep sustum. Eletirilere kulak vermedik. çünkü hiçkimse gerçekte ne olduunu bilmiyor. u an Selin Hanm ile çok mutluyum. Evliliimizin tadn çkaryoruz.

OLU ARIN LE GÖRÜNTÜLEND

Dokuz yllk ei Sinem Gedikten boandktan bir hafta sonra Selin merle birlikte olduu ortaya çkan ve evleneceklerini açklayan Mustafa Ceceli bu sözünü Temmuz aynn ilk haftasnda tutmutu. Aile fertleriyle birlikte gözlerden uzakta bir ekilde dünya evine giren Mustafa Ceceli, bu özel günüyle ilgili tek bir fotoraf bile paylamayarak adeta hakknda yaplan haberlerden rahatsz olduunu gösterdi.Son zamanlarda sosyal medya hesabndan çkt konserlerle ilgili paylamlarda bulunan Mustafa Ceceli bir yandan da olu Arnla çekilmi olduu kareleri hesabna yüklüyor. Cecelinin son paylam da bu yönde oldu. Ünlü bilgisayar oyuncu Minecraftn görüntüsüne büründükleri fotoraf Arn, bizi Minecraft karakteri yapmaya karar vermi notuyla paylaan Cecelinin bu karesi 7 binin üzerinde beeni ald.

GZLCE EVLENDLER

Hürriyet gazetesinin haberine göre çubuklu Vadi Konaklarnda sadece aile üyelerinin ve çok yaknlarn katld bir nikahla evlenen Ceceli ve mer, görüntü vermemek için özel önlemler ald.itenin güvenlikleri gazetecilere ku uçurmazken, kiralanan villa davetlilerin dnda kimseye söylenmedi. Mustafa Ceceli ve Selin merin nikah sonras yurt d tatiline gidecei örenildi.

MUSTAFA CECEL HAKKINDA

2 Kasm 1980 ylnda dünyaya gelen Mustafa Ceceli aslen çankrldr. Ankarada büyüyen Mustafa Ceceli ilköretim ve lise eitimini de burada almtr

Ankara Üniversitesi Veteriner Hekimlii bölümünü kazanp okuyan Ceceli 3. snfta Yeditepe Üniversitesi letme Bölümünü kazand ve stanbulda okumaya balad.

Müzik kariyerine amatör olarak üniversitede balayan Mustafa Ceceli 2009 ylnda Ceceli albümü adyla piyasaya hzl bir giri yapmtr. Daha sonra 2012 ylnda Es albümüyle gönüllere esen Mustafa Ceceli 2014 ylnda Kalpten albümüyle de kalpleri kazanmtr.

Son olarak Ak için gelmiiz albümüyle sevenlerinin karsna çkan Mustafa Ceceli mütevazi hayat ve samimiyetiyle herkesin sevgisini kazanmtr.

Kariyeri boyunca bir çok ödüle sahip olan baarl isimin en dikkat çeken ödülleri ise 40.Altn Kelebek Ödüllerindeki En yi Erkek Sanatç ödülüdür.

1 Kasm 2008 senesinde Sinem Ceceli ile evlenen sanatçnn bu evlilikten Arn adnda bir olu vardr.

Ana Sayfaya Git