Görüş Bildir

Mustafa Ceceli eşi Selin İmerli ile mutluluğunu düşman çatlatarak imrendirdi

Mustafa Ceceli evliliği hakkında son dakika sessizliğini bozdu. Mustafa Ceceli aldatma iddialarının hemen sonrasında evladının annesi, karısından boşanmış ve aradan geçen kısa zaman akabinde de Selin İmerli ile evlenmişti. Mustafa Ceceli Selin İmerli evliliği hakkında flaş açıklamalar geldi.

Mustafa Ceceli eşi Selin İmerli ile mutluluğunu düşman çatlatarak imrendirdi

Mustafa Ceceli yeni eşi ve evliliği hakkında son dakika sessizliğini bozdu. Mustafa Ceceli bilindiği üzere aldatma iddialarının hemen sonrasında evladının annesi, karısından boşanmış ve aradan geçen kısa zaman akabinde de Selin İmerli ile evlenmişti. Mustafa Ceceli Selin İmerli evliliği hakkında flaş açıklamalar geldi. Adeta düşman çatlatan Ceceli, çok mutluyuz dedi.

Olaylı bir şekilde aldatmaca iddialarının üzerinden sadece sayılı zamanlar geçmişti. Ve geçen zaman akabinde de Ceceli'ye dayatlamalr devam ederken, Selin İmerli ve Mustafa Ceceli konu ile alakalı açıklamalarda bulundu.

Şarkıcı Mustafa Ceceli, 2008'de nikah masasına oturduğu Sinem Gedik'ten Mayıs'ta boşanmıştı. 5 gün sonra da Selin İmer ile aşk yaşadığı ortaya çıkan Ceceli, İmer ile 10 Temmuz'da evlendi. Ceceli, "Çok mutluyuz, evliliğin tadını çıkarıyoruz" dedi.

ALYANSINI GÖSTEREREK POZ VERDİ

Mustafa Ceceli önceki gün Aqua Florya Alışveriş Merkezi'ndeydi. Yanında da eski eşinden olan 6 yaşındaki Arın vardı. Mustafa Ceceli oğlu Arın ile poz verirken alyansını da gösterdi.

"HEP SUSTUM, ELEŞTİRİLERE KULAK VERMEDİK"

Mustafa Ceceli sessizliğini bozdu ve şöyle konuştu: Selin Hanım ile evliliğime herkes çok tepki verdi. Ben hep sustum. Eleştirilere kulak vermedik. Çünkü hiçkimse gerçekte ne olduğunu bilmiyor. Şu an Selin Hanım ile çok mutluyum. Evliliğimizin tadını çıkarıyoruz.

OĞLU ARIN İLE GÖRÜNTÜLENDİ

Dokuz yıllık eşi Sinem Gedik’ten boşandıktan bir hafta sonra Selin İmer’le birlikte olduğu ortaya çıkan ve evleneceklerini açıklayan Mustafa Ceceli bu sözünü Temmuz ayının ilk haftasında tutmuştu. Aile fertleriyle birlikte gözlerden uzakta bir şekilde dünya evine giren Mustafa Ceceli, bu özel günüyle ilgili tek bir fotoğraf bile paylaşmayarak adeta hakkında yapılan haberlerden rahatsız olduğunu gösterdi.Son zamanlarda sosyal medya hesabından çıktığı konserlerle ilgili paylaşımlarda bulunan Mustafa Ceceli bir yandan da oğlu Arın’la çekilmiş olduğu kareleri hesabına yüklüyor. Ceceli’nin son paylaşımı da bu yönde oldu. Ünlü bilgisayar oyuncu Minecraft’ın görüntüsüne büründükleri fotoğrafı “Arın, bizi Minecraft karakteri yapmaya karar vermiş” notuyla paylaşan Ceceli’nin bu karesi 7 binin üzerinde beğeni aldı.

GİZLİCE EVLENDİLER

Hürriyet gazetesinin haberine göre Çubuklu Vadi Konaklarında sadece aile üyelerinin ve çok yakınların katıldığı bir nikahla evlenen Ceceli ve İmer, görüntü vermemek için özel önlemler aldı.itenin güvenlikleri gazetecilere kuş uçurmazken, kiralanan villa davetlilerin dışında kimseye söylenmedi. Mustafa Ceceli ve Selin İmer'in nikah sonrası yurt dışı tatiline gideceği öğrenildi.

MUSTAFA CECELİ HAKKINDA

2 Kasım 1980 yılında dünyaya gelen Mustafa Ceceli aslen Çankırılıdır. Ankara'da büyüyen Mustafa Ceceli ilköğretim ve lise eğitimini de burada almıştır

Ankara Üniversitesi Veteriner Hekimliği bölümünü kazanıp okuyan Ceceli 3. sınıfta  Yeditepe Üniversitesi İşletme Bölümü’nü kazandı ve İstanbul'da okumaya başladı.

Müzik kariyerine amatör olarak üniversitede başlayan Mustafa Ceceli 2009 yılında "Ceceli" albümü adıyla piyasaya hızlı bir giriş yapmıştır. Daha sonra 2012 yılında "Es" albümüyle gönüllere esen Mustafa Ceceli 2014 yılında "Kalpten" albümüyle de kalpleri kazanmıştır.

Son olarak "Aşk için gelmişiz" albümüyle sevenlerinin karşısına çıkan Mustafa Ceceli mütevazi hayatı ve samimiyetiyle herkesin sevgisini kazanmıştır.

Kariyeri boyunca bir çok ödüle sahip olan başarılı isimin en dikkat çeken ödülleri ise 40.Altın Kelebek Ödüllerindeki "En İyi Erkek Sanatçı" ödülüdür.

1 Kasım 2008 senesinde Sinem Ceceli ile evlenen sanatçının bu evlilikten Arın adında bir oğlu vardır.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir