Mustafa Ceceli eşi Sinem Ceceli'den o esmer bayan için mi boşandı

Geçtiğimiz ay içerisinde aldatma vakasıyla çalkalanan Mustafa Ceceli ve eşi Sinem Ceceli boşandı. Mustafa Ceceli eşi Sinem Ceceli ile tek celsede boşandı. Milyonların sevgilisi haline gelen ve 9 yıllık evliliği gıpta ile bakılan mustafa Ceceli Sinem Ceceli tek celse de boşandı.

Haberler 27.05.2017 - 01:47 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Geçtiimiz ay içerisinde aldatma vakasyla çalkalanan Mustafa Ceceli ve ei Sinem Ceceli boand. Mustafa Ceceli ei Sinem Ceceli ile tek celsede boand. Milyonlarn sevgilisi haline gelen ve 9 yllk evlilii gpta ile baklan mustafa Ceceli Sinem Ceceli tek celse de boand. 1 Kasm 2008 tarihinde büyük bir törenle evlenen ve sonrasnda da birliktelikleri ve aklaryla çok konuulan ünlü sanatçnn karsn baka bir kadnla aldatt iddia edilmi ve esmer bayann kim olduu da herkesi artmt.

Geçtiimiz gün çalaya Adliyesinde sessiz sedasz düzenlenen mahkeme sonrasnda çiftin boandklar örenildi. Mustafa ve Sinem Cecelinin 2011 ylnda dünyaya gelen Arn adnda bir de olu bulunuyor. 37 yandaki arkc en son Zincirimi Krd Ak isminde bir albüm yapmt. TÜRK Pop Müziinin ünlü sanatçs Mustafa Ceceli, Zincirimi Krd Ak albümbündeki tük arklar seslendirdii Ankarallarn gönlünü fethetti. Sanatç Ceceli, Forum Ankarada sevenleriyle bir araya geldi. Zincirimi Krd Ak albümündeki tüm arklar seslendiren sanatç Ceceli, adeta Ankarallarn gönüllerini fethetti. Ceceli konser esnasnda kendisini izlemeye gelen engelli hayranlar tarafndan büyük bir sürprizle karlat. Sanatçnn yeni yaynlanan video klibi yi ki Hayatmdasnn izlenme baarsn kutlamak için Pasta hazrlayan hayranlar, Ceceli ile birlikte kesti. Daha sonra sahneye çkan sanatç Ceceli, Kymetlim arksnn söz yazar bestecisi Sinan Akçln doum gününü sahnede kutlad. Kymetim arksn seyirciyle birlikte hep bir azdan seslendiren Ceceli, bu anlar kendi telefonunun kamerasyla kaydederek sosyal medya hesabndan paylat

OCAK AYINDA GÖRÜNTÜLENMT

Ünlü sanatç Mustafa Ceceli Ocak aynda bir gecce polis çevirmesine takld. Yannda bir bayan olduu görülen Ceceli, basn mensuplarnn geldiini görünce gaza basarak gitti. Bunun üzerine polis ekipleri hemen anons geçti ve Mustafa Ceceli, Rumeli Hisar yaknlarnda yeniden çevrildi. Fakat araçta bu kez bayan yoktu. Yanndaki kiiyi Ceceli aracndan indirmiti.

Alkol testine tabii tutulan Cecelinin alkol kullanmad ortaya çkt. Bunun üzerine polisler Ceceliye önceki çevirmeden neden kaçtn sordu. Cecelinin polislere Yanmdaki kadnla görüntülenmek istemedim. Bu saatte bu durumu açklayamazdm dedii iddia edildi. Cecelinin yanndaki gizemli kadnn kim olduu ise merak konusu oldu.

RAMAZANDA çALIACAK

slam Dini çalmalarnn sonuçlarn, elde ettii ve bugüne kadar belki de hiç duymadnz bulgular paylaacak olan Ahmed Hulusi, Mustafa Ceceli ile birlikte Ramazan Ay süresince 1AN TVde iftar öncesi ve sahur öncesi programlarnda, saat 20.15 ve 03.00de ekranlar bandaki izleyicilerle birlikte olacaklar.

Ahmed Hulusi, yllardr ABDde yaayan ve de kitaplarn internet üzerinden bedeva olarak paylamasyla biliniyor. Belli bir kitlenin yakndan tand Ahmed Hulusi kaleme ald çok saydaki kitaplaryla dikkat çekiyor.

Uzun zamandan beri ABDde yaayan Ahmed Hulusinin bu program için ABDden Türkiyeye geldii konuuluyor.

MUSTAFA CECEL HAKKINDA

Ceceli, müzik hayatna 2003 ylnda balamasnn ardndan yapm olduu müzik düzenlemeleri büyük beeni toplamtr. 2007 - 2008 yllarnda iki ark seslendirme ile balayan Ceceli Limon çiçekleri isimli ilk single ve kendi adn tayan Mustafa Ceceli albümünü 2009 ylnda yaymlar ve albüm MÜ-YAPtan altn plak ödülü alr. Bununla birlikte birçok müzik platformlarda ödüllerle dönmütür. Sanatç kendi albüm çalmalarnn yan sra aranjörlük iine de devam etmektedir. kinci stüdyo albümü Esi ilk olarak dijital müzik platformlarda yaynlad. Albümün ismini tayan arks dijital platformlarda tüm zamanlarn özellikle TTNET Müzikte 9 milyonluk rakam ile en çok dinlenen ikinci, albümde bulunan Sevgilim arks 7 milyon dinlenme oranyla sekizinci srada yer almaktadr. Cecelinin diskografisinde ayrca bir derleme ve iki remix albüm bulunmaktadr. Aralk 2014te üçüncü stüdyo albümü Kalpteni diskografisine eklemitir. Sanatç Lara Fabian ile Austos aynda proje single olarak yaynladklar Al Götür Beni arksn Mustafa Ceceli yeni albümüne yer vermesi ile Kalpten albümünden çkan tekli single niteliini de tamaktadr.

Ana Sayfaya Git