Mustafa Ceceli eşi Sinem Ceceli'den o esmer bayan için mi boşandı

Geçtiğimiz ay içerisinde aldatma vakasıyla çalkalanan Mustafa Ceceli ve eşi Sinem Ceceli boşandı. Mustafa Ceceli eşi Sinem Ceceli ile tek celsede boşandı. Milyonların sevgilisi haline gelen ve 9 yıllık evliliği gıpta ile bakılan mustafa Ceceli Sinem Ceceli tek celse de boşandı.

Mustafa Ceceli eşi Sinem Ceceli'den o esmer bayan için mi boşandı

Geçtiğimiz ay içerisinde aldatma vakasıyla çalkalanan Mustafa Ceceli ve eşi Sinem Ceceli boşandı. Mustafa Ceceli eşi Sinem Ceceli ile tek celsede boşandı. Milyonların sevgilisi haline gelen ve 9 yıllık evliliği gıpta ile bakılan mustafa Ceceli Sinem Ceceli tek celse de boşandı. 1 Kasım 2008 tarihinde büyük bir törenle evlenen ve sonrasında da birliktelikleri ve aşklarıyla çok konuşulan ünlü sanatçının karısını başka bir kadınla aldattığı iddia edilmiş ve esmer bayanın kim olduğu da herkesi şaşırtmıştı.

Geçtiğimiz gün Çağlaya Adliyesi'nde sessiz sedasız düzenlenen mahkeme sonrasında çiftin boşandkları öğrenildi. Mustafa ve Sinem Ceceli’nin 2011 yılında dünyaya gelen Arın adında bir de oğlu bulunuyor. 37 yaşındaki şarkıcı en son “Zincirimi Kırdı Aşk” isminde bir albüm yapmıştı. TÜRK Pop Müziği'nin ünlü sanatçısı Mustafa Ceceli, 'Zincirimi Kırdı Aşk' albümbündeki tük şarkıları seslendirdiği Ankaralıların gönlünü fethetti. Sanatçı Ceceli, Forum Ankara'da sevenleriyle bir araya geldi. 'Zincirimi Kırdı Aşk' albümündeki tüm şarkıları seslendiren sanatçı Ceceli, adeta Ankaralıların gönüllerini fethetti. Ceceli konser esnasında kendisini izlemeye gelen engelli hayranları tarafından büyük bir sürprizle karşılaştı. Sanatçının yeni yayınlanan video klibi 'İyi ki Hayatımdasın'ın izlenme başarısını kutlamak için Pasta hazırlayan hayranları, Ceceli ile birlikte kesti. Daha sonra sahneye çıkan sanatçı Ceceli, 'Kıymetlim' şarkısının söz yazarı bestecisi Sinan Akçıl'ın doğum gününü sahnede kutladı. 'Kıymetim' şarkısını seyirciyle birlikte hep bir ağızdan seslendiren Ceceli, bu anları kendi telefonunun kamerasıyla kaydederek sosyal medya hesabından paylaştı

OCAK AYINDA GÖRÜNTÜLENMİŞTİ

Ünlü sanatçı Mustafa Ceceli Ocak ayında bir gecce polis çevirmesine takıldı. Yanında bir bayan olduğu görülen Ceceli, basın mensuplarının geldiğini görünce gaza basarak gitti. Bunun üzerine polis ekipleri hemen anons geçti ve Mustafa Ceceli, Rumeli Hisarı yakınlarında yeniden çevrildi. Fakat araçta bu kez bayan yoktu. Yanındaki kişiyi Ceceli aracından indirmişti.

Alkol testine tabii tutulan Ceceli'nin alkol kullanmadığı ortaya çıktı. Bunun üzerine polisler Ceceli'ye önceki çevirmeden neden kaçtığını sordu. Ceceli'nin polislere "Yanımdaki kadınla görüntülenmek istemedim. Bu saatte bu durumu açıklayamazdım" dediği iddia edildi. Ceceli'nin yanındaki gizemli kadının kim olduğu ise merak konusu oldu.

RAMAZANDA ÇALIŞACAK

İslam Dini çalışmalarının sonuçlarını, elde ettiği ve bugüne kadar belki de hiç duymadığınız bulguları paylaşacak olan Ahmed Hulusi, Mustafa Ceceli ile birlikte Ramazan Ayı süresince 1AN TV’de iftar öncesi ve sahur öncesi programlarında, saat 20.15 ve 03.00’de ekranları başındaki izleyicilerle birlikte olacaklar.

Ahmed Hulusi, yıllardır ABD’de yaşayan ve de kitaplarını internet üzerinden bedeva olarak paylaşmasıyla biliniyor. Belli bir kitlenin yakından tanıdığı Ahmed Hulusi kaleme aldığı çok sayıdaki kitaplarıyla dikkat çekiyor.

Uzun zamandan beri ABD’de yaşayan Ahmed Hulusi’nin bu program için ABD’den Türkiye’ye geldiği konuşuluyor.

MUSTAFA CECELİ HAKKINDA

Ceceli, müzik hayatına 2003 yılında başlamasının ardından yapmış olduğu müzik düzenlemeleri büyük beğeni toplamıştır. 2007 - 2008 yıllarında iki şarkı seslendirme ile başlayan Ceceli "Limon Çiçekleri" isimli ilk single ve kendi adını taşıyan "Mustafa Ceceli" albümünü 2009 yılında yayımlar ve albüm MÜ-YAP'tan altın plak ödülü alır. Bununla birlikte birçok müzik platformlarda ödüllerle dönmüştür. Sanatçı kendi albüm çalışmalarının yanı sıra aranjörlük işine de devam etmektedir. İkinci stüdyo albümü "Es"i ilk olarak dijital müzik platformlarda yayınladı. Albümün ismini taşıyan şarkısı dijital platformlarda tüm zamanların özellikle TTNET Müzik'te 9 milyonluk rakam ile en çok dinlenen ikinci, albümde bulunan "Sevgilim" şarkısı 7 milyon dinlenme oranıyla sekizinci sırada yer almaktadır. Ceceli'nin diskografisinde ayrıca bir derleme ve iki remix albüm bulunmaktadır. Aralık 2014'te üçüncü stüdyo albümü "Kalpten"i diskografisine eklemiştir. Sanatçı Lara Fabian ile Ağustos ayında proje single olarak yayınladıkları "Al Götür Beni" şarkısını Mustafa Ceceli yeni albümüne yer vermesi ile Kalpten albümünden çıkan tekli single niteliğini de taşımaktadır.

Kaynak: Diyarbakır Söz