Nam-ı diğer Canburger Uraz Kaygılaroğlu'nun sırrı 3 Adam'da ortaya çıktı

3 Adam'ın bu haftaki konukları arasında en çok konuulacak ismi kesilikle ki verdiği kiloları ile gündeme çıkan Uraz Kaygılaroğlu. Pis Yedili dizisinin Canburger'i olarak karşımıza çıkan Uraz Kaygılaroğlu'nun zayıflama sırları

Haberler 11.05.2017 - 15:38 Son Güncelleme : 11.05.2017 - 15:48

3 Adamn bu haftaki konuklar arasnda en çok konuulacak ismi kesilikle ki verdii kilolar ile gündeme çkan Uraz Kayglarolu. Pis Yedili dizisinin Canburgeri olarak karmza çkan Uraz Kayglarolu, verdii kilolarn tüyolarn açklad. 2008 senesinde Es Es dizisi ile ekranlarda tanmaya baladmz ve sonrasnda da Pis Yedili dizisnden tandmz Uraz Kayglarolu, 3 Adamda verdii tüyolar ve tüm detaylar haberimizde.

Uraz Kayglarolunun kilo verme konusu brahim Büyükakn Tbbi bir operasyon geçirdin mi? sorusuyla balad ve ardndan Uraz anlatmaya balad. te konumadan kesitler:

EL DE BR GÖBENE BAK

Tbbi bir operasyon falan geçirmedim. Diyetle kilo verdim. Bir gün kuzenim Meriç ile giyinirken ki kendisi çok zayftr. çorabm çekmek için eildim. O srada kuzenim Eil de bir göbeine bak dedi. Normalde ay vb. hayvan benzetmelerine çok maruz kalsam da o laf benim çok arma gitti. Sonra yememeye baladm ve 15-20 kilo verdim.

TAM 64 KLO VERD

Sonra baktm yine kiloluyum. Yine yemeye baladm. Ama annem artk salmdan dolay çok endieleniyordu ve bana Sen uyurken yatandan garip sesler geliyor. Zayfla artk, öleceksin diyordu. Onun srarlar üzerine bir diyetisyene gittim. Eve geldiimde annem listeyi gördü ve Bu listeyi sana diyetisyen vermi olamaz burda çok yemek var diyerek bana inanmad. Böylece benim diyet sürecim balad ve 2 sene sürdü. 140 kilodan 76 kiloya indim.

GEçMTE AçIKLAMITI

Ekrann sevilen dizisi Baba Candrda Haluk karakteriyle izlediimiz Uraz Kayglarolu ve yedi aylk hamile ei Melis itenle Suadiyede Hane Cadde Cafede bulutuk.

Baba Candr dizisini ve Haluk karakterini anlatr msn?

Uraz Kayglarolu: Baba Candr ikinci sezona girdi. Biliyorsunuz Haluk, Eceyle evlendi. Artk evdeki komedileri izleyeceksiniz.

Halukla örtüen yanlarn var m?

Uraz Kayglarolu: kimiz de evliyiz. Haluk, anne sevgisinden uzak büyümü, çok varlkl bir aileden, iyi kalpli ama çabuk sinirlenen, üç katçla, dolandrcla çok yatkn bir tip. Özünde iyi. Sevimli serseri o. Eim Melis çok gülüyor.

Melis iten: çeitli yalardaki erkeklerin içlerindeki yaramaz çocuu Haluk çekinmeden yayor. Onu dizide izlerken, Uraz, babam, amcam görüyorum.

Senin babanla ilikilerini konualm.

Uraz Kayglarolu: Babam kaybettiimde dört yandaydm. Onu tanyamadm. Hayatmda hep olum olsun istedim. O kadar çok istedim ki, Allah sonunda kz veriyor. Annem, karm, dii kedim bana dükünler. imdi de kzm geliyor. Süper bir haremim oluyor.

URAZ KAYGILAROLU HAKKINDA

Uraz Kayglarolu, 30 Haziran 1987de stanbul Kadköyde dodu. Aslen Balkesirli olan Kaygrolu, stanbul Bilgi Üniversitesi Reklamclk bölümü mezunudur.

Ailesine çok dükünlüüyle bilinir ve mizahtan çok holanr.

Pis Yedili adl gençlik dizisinde Can, Harem adl dizide Feminen aa rolünü canlandrd.

Pek çok dizi ve yarmann sunuculuunu yapt.

Tam Zaman adl bilgi yarmasnn sundu. Kanal Dde yaynlanan Takip adl bilgi yarmasn da sunmutur. TRT 1de yaynlanan Yedi Güzel Adam dizisinde Adil Erdem Bayazt rolünü canlandrmtr.

Ana Sayfaya Git