Nam-ı diğer Canburger Uraz Kaygılaroğlu'nun sırrı 3 Adam'da ortaya çıktı

3 Adam'ın bu haftaki konukları arasında en çok konuulacak ismi kesilikle ki verdiği kiloları ile gündeme çıkan Uraz Kaygılaroğlu. Pis Yedili dizisinin Canburger'i olarak karşımıza çıkan Uraz Kaygılaroğlu'nun zayıflama sırları

Nam-ı diğer Canburger Uraz Kaygılaroğlu'nun sırrı 3 Adam'da ortaya çıktı

3 Adam'ın bu haftaki konukları arasında en çok konuulacak ismi kesilikle ki verdiği kiloları ile gündeme çıkan Uraz Kaygılaroğlu. Pis Yedili dizisinin Canburger'i olarak karşımıza çıkan Uraz Kaygılaroğlu, verdiği kiloların tüyolarını açıkladı. 2008 senesinde Es Es dizisi ile ekranlarda tanımaya başladığımız ve sonrasında da Pis Yedili dizisnden tanıdığımız Uraz Kaygılaroğlu, 3 Adam'da verdiği tüyolar ve tüm detaylar haberimizde.

Uraz Kaygılaroğlu'nun kilo verme konusu İbrahim Büyükak'ın 'Tıbbi bir operasyon geçirdin mi?' sorusuyla başladı ve ardından Uraz anlatmaya başladı. İşte konuşmadan kesitler:

EĞİL DE BİR GÖBEĞİNE BAK'

 "Tıbbi bir operasyon falan geçirmedim. Diyetle kilo verdim. Bir gün kuzenim Meriç ile giyinirken ki kendisi çok zayıftır. Çorabımı çekmek için eğildim. O sırada kuzenim 'Eğil de bir göbeğine bak' dedi. Normalde ayı vb. hayvan benzetmelerine çok maruz kalsam da o laf benim çok ağrıma gitti. Sonra yememeye başladım ve 15-20 kilo verdim.

TAM 64 KİLO VERDİ

 Sonra baktım yine kiloluyum. Yine yemeye başladım. Ama annem artık sağlığımdan dolayı çok endişeleniyordu ve bana 'Sen uyurken yatağından garip sesler geliyor. Zayıfla artık, öleceksin' diyordu. Onun ısrarları üzerine bir diyetisyene gittim. Eve geldiğimde annem listeyi gördü ve 'Bu listeyi sana diyetisyen vermiş olamaz burda çok yemek var' diyerek bana inanmadı. Böylece benim diyet sürecim başladı ve 2 sene sürdü. 140 kilodan 76 kiloya indim."

GEÇMİŞTE AÇIKLAMIŞTI

Ekranın sevilen dizisi Baba Candır'da Haluk karakteriyle izlediğimiz Uraz Kaygılaroğlu ve yedi aylık hamile eşi Melis İşiten'le Suadiye'de Hane Cadde Cafe'de buluştuk.

– Baba Candır dizisini ve Haluk karakterini anlatır mısın?

Uraz Kaygılaroğlu: Baba Candır ikinci sezona girdi. Biliyorsunuz Haluk, Ece'yle evlendi. Artık evdeki komedileri izleyeceksiniz.

– Haluk'la örtüşen yanların var mı?

Uraz Kaygılaroğlu: İkimiz de evliyiz. Haluk, anne sevgisinden uzak büyümüş, çok varlıklı bir aileden, iyi kalpli ama çabuk sinirlenen, üç kağıtçılığa, dolandırıcılığa çok yatkın bir tip. Özünde iyi. Sevimli serseri o. Eşim Melis çok gülüyor.

Melis İşiten: Çeşitli yaşlardaki erkeklerin içlerindeki yaramaz çocuğu Haluk çekinmeden yaşıyor. Onu dizide izlerken, Uraz'ı, babamı, amcamı görüyorum.

– Senin babanla ilişkilerini konuşalım.

Uraz Kaygılaroğlu: Babamı kaybettiğimde dört yaşındaydım. Onu tanıyamadım. Hayatımda hep oğlum olsun istedim. O kadar çok istedim ki, Allah sonunda kız veriyor. Annem, karım, dişi kedim bana düşkünler. Şimdi de kızım geliyor. Süper bir haremim oluyor.

URAZ KAYGILAROĞLU HAKKINDA

 Uraz Kaygılaroğlu, 30 Haziran 1987'de İstanbul Kadıköy'de doğdu. Aslen Balıkesirli olan Kaygıroğlu, İstanbul Bilgi Üniversitesi Reklamcılık bölümü mezunudur.

Ailesine çok düşkünlüğüyle bilinir ve mizahtan çok hoşlanır.

Pis Yedili adlı gençlik dizisinde Can, Harem adlı dizide Feminen ağa rolünü canlandırdı.

Pek çok dizi ve yarışmanın sunuculuğunu yaptı.

'Tam Zamanı' adlı bilgi yarışmasının sundu. Kanal D'de yayınlanan Takip adlı bilgi yarışmasını da sunmuştur. TRT 1'de yayınlanan Yedi Güzel Adam dizisinde Adil Erdem Bayazıt rolünü canlandırmıştır.

Kaynak: Diyarbakır Söz