Nam-ı diğer Hayta İsmail,23 yaşındaki evli kızı kaçırdı iddialarını evlilik haberi le yalanladı

Yeşilçam'ın en çok sevilen filmlerinden Hababam Sınıfı'nın Hayta İsmail'i Ahmet Arıman, kendisinden 40 yaş ufak sevgilisi ile Aralık ayında evleneceklerini duyurdu. Hayta İsmail'in gönül eğlendirdiği iddia edilen sevgilisinin ailesi de bu durumu geçtiğimiz aylarda öğrenmiş ve Ahmet Arıman KANDIRDI denmş

Haberler 20.08.2017 - 15:22 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Yeilçamn en çok sevilen filmlerinden Hababam Snfnn Hayta smaili Ahmet Arman, kendisinden 40 ya ufak sevgilisi ile Aralk aynda evleneceklerini duyurdu. Hayta smailin gönül elendirdii iddia edilen sevgilisinin ailesi de bu durumu geçtiimiz aylarda örenmi ve Ahmet Arman tarafndan kandrlp evini terke ettii iddia edilmiti. te Hayta smail lakapl Ahmet Arman kendisinden 40 ya ufak sevgilisine sahip çkt. VVe evleneceklerini duyurdu. Tark Aydn isimli vatanda, 23 yandaki einin usta oyuncu Ahmet Arman tarafndan kandrlp evi ve kendisini terk ettiini iddia etmiti. Hayta smail rolüyle akllara kaznan Arman, akna sahip çkp Boanacaklard, biz evleneceiz, gönül elendirmiyoruz diye açklamalarda bulundu.

GÖNÜL ELENDRMYORUZ, EVLENYORUZ

Bu iddialardan sonra Hababam Snf serilerinde Hayta smail karakterini canlandran 63 yandaki oyuncu ve olayn kahraman Kader Kaynak açklama yapt. Aydndan tek celsede boanan Kader Hanm ile 29 Ekimde dünyaevine gireceklerini söyleyen Ahmet Arman, Tantmzda eine boanma davas açmt. Biz gönül elendirmiyoruz, evleniyoruz diyerek akna sahip çkt. Sözcüden Ömercan Altayn haberine göre Ahmet Armann evlenmeye hazrland genç kadn Kader Kaynak, eski einin sürekli kendisini darp ettiini bunun üzerine 4 kez annesini evine kaçtn belirtti. Bunun yan sra Ahmet Arman ile tantklarnda eski ei ile zaten mahkemelik olduunu ve tamamen kendi isteiyle Ahmet Arman ile tantn söyledi.

EVLYKEN KAçTI

Hayta smail lakapl Ahmet Armana ok suçlamalar... Tark Aydn. 23 yandaki einin Hayta smail lakapl Ahmet Armana kaçtn iddia etti. Aydn, yapt açklamada Ahmet Anman eimi kandrd, artk ne beni, ne kzmz ne de annesini tanyor dedi. Ahmet Anman ise suçlamalar reddederek Biz tantmzda einden boanmak üzereydi açklamasn yapt. (Akam)

Ana Sayfaya Git