Ne Doku'dan Ne Miraç'tan iz yok

Diyarbakır "sıra kadem" basın iki kaybının üzüntüsünü yaşıyor. 4 Yaşındaki Miraç'ten dün de bir haber alınamazken, 5 Ocak'tan itibaren aranan Gülistan'dan ise iz yok.

Haberler 05.08.2020 - 00:38 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Z KÖPEKLERDE ARAMADA

Diyarbakrn Dicle ilçesinde, bayram ziyaretine geldikleri anneannesinin evinin önünde oynarken kaybolan 4 yandaki Miraç çiçek, iz takip köpekleriyle dalk alan ve Dicle Nehri kysnda aranyor.

MRAçTAN HALA Z YOK

Dalk alan ile Dicle Nehri kysndaki arama çalmalarna, yüzlerce mahalleli de katld. Dron ve termal kamerann da kullanld arama çalmalarnda, u ana kadar Miraçn izine rastlanmad.

BLRK RAPORUNA ULAILDI

Tuncelide, 5 Ocakta kayplara karan Diyarbakrl Gülistan Dokunun kaybolmasyla ilgili yürütülen soruturmada görevlendirilen Ulusal Kriminal Büronun raporuna, dosyaya ulat. Raporda, intihar olasln gösterecek hareketlilik yaanmad öne sürüldü.

NTHAR TEZN çÜRÜTÜYOR

Köprü ayandaki efekt, bir piksel art olup kesinlikle yukardan suya düen bir insan veya eyann suda yükselttii su sütunu deildir denildi. Erkek arkada ile görütüünü gösteren yeni görüntüleride incelenirken, Avukat Ali çimen, Rapor intihar tezini çökertti dedi.

Ana Sayfaya Git