Ne Doku'dan Ne Miraç'tan iz yok

Diyarbakır "sıra kadem" basın iki kaybının üzüntüsünü yaşıyor. 4 Yaşındaki Miraç'ten dün de bir haber alınamazken, 5 Ocak'tan itibaren aranan Gülistan'dan ise iz yok.

Ne Doku'dan Ne Miraç'tan iz yok

İZ KÖPEKLERİDE ARAMADA

Diyarbakır’ın Dicle ilçesinde, bayram ziyaretine geldikleri anneannesinin evinin önünde oynarken kaybolan 4 yaşındaki Miraç Çiçek, iz takip köpekleriyle dağlık alan ve Dicle Nehri kıyısında aranıyor.

MİRAÇ'TAN HALA İZ YOK

Dağlık alan ile Dicle Nehri kıyısındaki arama çalışmalarına, yüzlerce mahalleli de katıldı.  Dron ve termal kameranın da kullanıldığı arama çalışmalarında, şu ana kadar Miraç'ın izine rastlanmadı.

BİLİRKİŞİ RAPORUNA ULAŞILDI

Tunceli'de, 5 Ocak'ta kayıplara karışan Diyarbakırlı Gülistan Doku'nun kaybolmasıyla ilgili yürütülen soruşturmada görevlendirilen Ulusal Kriminal Büro'nun raporuna, dosyaya ulaştı. Raporda, intihar olasılığını gösterecek hareketlilik yaşanmadığı öne sürüldü.

İNTİHAR TEZİNİ ÇÜRÜTÜYOR

'Köprü ayağındaki efekt, bir piksel artığı olup kesinlikle yukarıdan suya düşen bir insan veya eşyanın suda yükselttiği su sütunu değildir" denildi. Erkek arkadaşı ile görüştüğünü gösteren yeni görüntüleride incelenirken, Avukatı Ali Çimen, "Rapor intihar tezini çökertti" dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz