Nişan magandası oğlunu öldürdü

Şanlıurfa’da, İsa Bağış (39), bir yakınının çeyiz töreni sırasında tabancasıyla havaya ateş açtı. Son kez kontrol için doldur boşalt yaptığı sırada ateş alan ve İsa Bağış'ın elini sıyıran kurşun, oğlu Mehmet Fatih Bağış'ın (17) göğsüne isabet ederek ölümüne neden oldu.

Haberler 05.03.2019 - 10:41 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Olay, dün akam saatlerinde h Maksut Mahallesinde meydana geldi. Su tesisatçs sa Ba, bir yaknn düününe ailesiyle birlikte katld. sa Ba, çeyizin getirildii srada üzerindeki bulundurma ruhsatl tabancasyla havaya birkaç el ate açt. Bir süre sonra tabancasnda kurun kalp kalmadn kontrol eden sa Ba, kazara tetie dokundu. Tabancadan çkan kurun sa Ban sol elini syrdktan sonra yanndaki olu Mehmet Fatihin gösüne isabet etti. Baba ve olunu kanlar içerisinde görenler durumu salk ekiplerine bildirdi. Hastaneye kaldrlan Mehmet Fatih Ba, doktorlarn müdahalesine ramen kurtarlamayarak hayatn kaybetti. Kurunun elini syrmasyla hafif yaralanan sa Ba ise tedavisinin ardndan polis ekiplerince gözaltna alnd. Ölümüyle yaknlarn yasa boan Mehmet Fatih Ban cenazesi yaplan otopsinin ardndan ailesine teslim edilirken, ifadesi alnan baba ise salk kontörlünden geçirilerek adliyeye sevk edildi.

SERBEST KALDI, OLUNUN CENAZESNE KATILDI

Ba, nöbetçi mahkemece adli kontrol artyla serbest kald. Kendisinin de yaraland olayda olunu kaybetmenin üzüntüsünü yaayan baba Ba, serbest kaldktan sonra Adli Tp Kurumu morguna geçti. Ba, ölümüne neden olduu olu Mehmet Fatih Ban cenazesinin alnmas srasnda gözyana bouldu. Otopsisinin tamamlanmasnn ardndan Mehmet Fatih Ban cenazesinin aile mezarlnda topraa verilecei örenildi.

Ana Sayfaya Git