Nihat hatipoğlu ile Sahur programında sorulan sorular tebessüm ettiriyor 'Silikon günah mı?'

Ekranlarda Ramazan Aylarında izlenme rekorları kıran ilahiyatçı Nihat Hatipoğlu'nun programında yine ilginç soruların sorulduğu anlar yaşandı. Sorulan sorulardan çok verdiği cevaplar ile adından bahsettiren Nihat hatipoğlu'na bir izleyici silikon ile alakalı bir soru sordu.

Haberler 20.06.2017 - 01:54 Son Güncelleme : 20.06.2017 - 02:15

Ekranlarda Ramazan Aylarnda izlenme rekorlar kran ilahiyatç Nihat Hatipolunun programnda yine ilginç sorularn sorulduu anlar yaand. Sorulan sorulardan çok verdii cevaplar ile adndan bahsettiren Nihat hatipoluna bir izleyici silikon ile alakal bir soru sordu. Silikon taktrmann günah olup olmadn soran izleyicisine verdii cevap ile Nihat Hatipolu çok konuuldu. Hatipolu, kocas ile muhabeti artacaksa günah deil dedi.

Ayrntl bir açklamada bulunan ünlü ilahiyatç, Estetikle ilgili bir soru bu. Yaradl ciddi anlamda deitirecek müdahaleler, tbbi müdahaleden çok estetik müdahaledir. Bu çok ho karlanmyor. Ama diyelim ki; bir hanmefendinin doumla beraber, doumdan sonra vücudunda önemli bir çökme balad. Bu da aileyi rahatsz ediyor. Bu da kar-koca arasnda sorun oluyor. Hanmefendi eiyle daha iyi bir muhabbet olsun diye hanmefendinin bu tür müdahalalerde bulunmas dinen caiz olabilir ifadelerini kulland.

Hatipolu, Ancak baz estetikler yaplyor. Bir müddet sonra vücutta, yüzde bir deiliklik meydana getiriyor. Güldüü, alad belli olmuyor. Allah zaten insan güzel yaratm. O güzel yaratlm olan simay bozmak doru deildir. Zaruri olan, ailenin devam için gereken estetik olabilir. Ancak modaya dönümü olan estetikler tasvip edilmiyor eklinde konutu.

KENDSN KIZDIRAN SORU

Geçtiimiz günlerde yaynlanan sahur programnda alandaki izleyicilerden biri söz alarak Hatipoluna Evlenmek üzere olduum kadndan ayrlp ablasyla evlenebilir miyim? eklinde bir soru yöneltti. Bu soru karsnda sinirlendii gözlenen Hatipolu, çok çirkin olur. Ailenin tesanüdünü Bozar, ailenin dengesini bozar, ailedeki güveni sarsar ve iki bac birbirine düman olur. Bizim örf ve adetlerimize de aykrdr ifadelerine yer verdi.

HAYVANLAR ORUç TUTAR MI?

Sultanahmetteki iftar programna gelen bir çocuk, Hatipoluna Hayvanlar oruç tutar m? sorusunu sordu. Hatipolu ise küçük çocua Hayvanlar Allah zikrederler. Ama onlar için oruç, onlar için namaz ve benzeri ibadetleri düünmek doru deildir. cevabn verdi.

Ana Sayfaya Git