Nikah mekanını buldu Şeyma Subaşı en uğrak mekan Cannes'te evlenmek istiyor

Var mısın Yok musun yarışmasında tanışıp o gün bu gündür beraber olan ve bir de kızları ulunan Acun Ilıcalı Şeyma Subaşı birlikteliğinde evlilik için son demler yaşanıyor.

Haberler 23.06.2017 - 02:58 Son Güncelleme : 23.06.2017 - 04:23

Var msn Yok musun yarmasnda tanp o gün bu gündür beraber olan ve bir de kzlar ulunan Acun Ilcal eyma Suba birlikteliinde evlilik için son demler yaanyor. Instagram paylamlar ile adndan sklkla bahsettiren eyma Suba’nn beeni says on binlerle ifade edilirken, gün gün de olumsuz yorumlar yerine ulamakta. eredeyse Instagram fenomeni olan eyma Suba Acun Ilcal çifti irlikteliklerini evlilikle taçlandraya hazrlanyor. Düün için mekan bakmaya balayan çiftin ilk durann Fransa olduu belirtiliyor. 

Eylül aynda Fransa’da evlenecek olan Acun Ilcal ve eyma Suba düünü nerede yapacaklarna karar vermek için hazrlklara balad. Ilcal ve Suba önceki gün Fransa’nn Akdeniz kysnda yer alan Cote d’azur bölgesine giderek düün mekan bakt.

BETTNA DÜÜN MEKANLARINI GÖSTERD

Ünlü i adam Cem Hakko’nun eski ei olan ve düün planlaycl iini yapan Bettina Machler ünlü çifte düün mekanlar gösterdi.

Acun Ilcal ve eyma Suba

Acun Ilcal ve eyma Suba, Leonardo Di Caprio, Paris Hilton ve Beyonce dünyaca ünlü isimlerin de gittii Cannes’daki La Guerite’yi ve St. Tropez’i çok beendi.

eyma Suba 2 Temmuz 1990 doumludur. Var msn Yok musun yarmas ile tannan eyma Suba, yarmadan 69 bin TL kazanmtr. Yarmadan sonra çeitli projelerde yer alan eyma Suba, moda tasarmcl yapmaktadr. Yok Böyle Dans adl yarma da, Acun Ilcal Moda Tasarmcs olarak görev vermitir. Yarmaclarn kostümlerini hazrlayarak, burada daha fazla kendini göstermeyi baarmtr. eyma Suba’nn Acun Ilcal’dan Melisa adnda bir kz vardr.

AKA YAPMITI

eyma Suba, sosyal medya hesab üzerinden yapt paylamlarla adndan söz ettirmeye devam ediyor. Acun Ilcal’nn kz Melisa’nn annesi eyma Suba bu kez ‘evleniyorum’ paylamyla dikkatleri üzerine çekti. Peki, Acun Ilcal ile çekilmi fotoraflarn sk sk Instagram hesabndan paylaan eyma Suba kimdir?

Sosyal medyay en aktif kullanan ünlülerden biri olan eyma Suba, evlilik haberi verdii pozuyla gündeme geldi. Acun Ilcal’nn kz Melisa’nn annesi eyma Suba, Instagram’da paylat fotorafn altna Büyük akn olduu yerde her zaman mucizeler de vardr. Evleniyorum... Evet evleniyorum... notunu dütü. Beyaz kyafeti ve saçndaki çiçeklerle poz verdii fotorafn altnda binlerce beeni geldi. 

eyma Suba daha önce de Instagram hesabnn hikayeler bölümünde evlilik duyurusu yapm, ksa bir süre sonra bunun aka olduunu açklamt.

Ana Sayfaya Git