Görüş Bildir

Nikah mekanını buldu Şeyma Subaşı en uğrak mekan Cannes'te evlenmek istiyor

Var mısın Yok musun yarışmasında tanışıp o gün bu gündür beraber olan ve bir de kızları ulunan Acun Ilıcalı Şeyma Subaşı birlikteliğinde evlilik için son demler yaşanıyor.

Nikah mekanını buldu Şeyma Subaşı en uğrak mekan Cannes'te evlenmek istiyor

Var mısın Yok musun yarışmasında tanışıp o gün bu gündür beraber olan ve bir de kızları ulunan Acun Ilıcalı Şeyma Subaşı birlikteliğinde evlilik için son demler yaşanıyor. Instagram paylaşımları ile adından sıklıkla bahsettiren Şeyma Subaşı'nın beğeni sayısı on binlerle ifade edilirken, gün gün de olumsuz yorumlar yerine ulaşmakta. eredeyse Instagram fenomeni olan Şeyma Subaşı Acun Ilıcalı çifti irlikteliklerini evlilikle taçlandıraya hazırlanıyor. Düğün için mekan bakmaya başlayan çiftin ilk durağının Fransa olduğu belirtiliyor. 

Eylül ayında Fransa'da evlenecek olan Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı düğünü nerede yapacaklarına karar vermek için hazırlıklara başladı. Ilıcalı ve Subaşı önceki gün Fransa'nın Akdeniz kıyısında yer alan Cote d'azur bölgesine giderek düğün mekanı baktı.

BETTİNA DÜĞÜN MEKANLARINI GÖSTERDİ

Ünlü iş adamı Cem Hakko'nun eski eşi olan ve düğün planlayıcılığı işini yapan Bettina Machler ünlü çifte düğün mekanları gösterdi.

Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı

Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı, Leonardo Di Caprio, Paris Hilton ve Beyonce dünyaca ünlü isimlerin de gittiği Cannes'daki La Guerite'yi ve St. Tropez'i çok beğendi.

Şeyma Subaşı 2 Temmuz 1990 doğumludur. Var mısın Yok musun yarışması ile tanınan Şeyma Subaşı, yarışmadan 69 bin TL kazanmıştır. Yarışmadan sonra çeşitli projelerde yer alan Şeyma Subaşı, moda tasarımcılığı yapmaktadır. " Yok Böyle Dans " adlı yarışma da, Acun Ilıcalı Moda Tasarımcısı olarak görev vermiştir. Yarışmacıların kostümlerini hazırlayarak, burada daha fazla kendini göstermeyi başarmıştır. Şeyma Subaşı'nın Acun Ilıcalı'dan Melisa adında bir kızı vardır.

ŞAKA YAPMIŞTI

Şeyma Subaşı, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlarla adından söz ettirmeye devam ediyor. Acun Ilıcalı’nın kızı Melisa’nın annesi Şeyma Subaşı bu kez ‘evleniyorum’ paylaşımıyla dikkatleri üzerine çekti. Peki, Acun Ilıcalı ile çekilmiş fotoğraflarını sık sık Instagram hesabından paylaşan Şeyma Subaşı kimdir?

Sosyal medyayı en aktif kullanan ünlülerden biri olan Şeyma Subaşı, evlilik haberi verdiği pozuyla gündeme geldi. Acun Ilıcalı'nın kızı Melisa'nın annesi Şeyma Subaşı, Instagram'da paylaştığı fotoğrafın altına " Büyük aşkın olduğu yerde her zaman mucizeler de vardır. Evleniyorum... Evet evleniyorum..." notunu düştü. Beyaz kıyafeti ve saçındaki çiçeklerle poz verdiği fotoğrafın altında binlerce beğeni geldi. 

Şeyma Subaşı daha önce de Instagram hesabının hikayeler bölümünde evlilik duyurusu yapmış, kısa bir süre sonra bunun şaka olduğunu açıklamıştı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir