O Ses Türkiye'de köklü jüri değişikliği! Yoksa Yıldız Tilbe mi?

Twitter'da adeta TT olan bir soru. O Ses Türkiye jürilerinin değişeceği. Yıldız Tilbe'nin bu sezon O Ses Türkiye jür koltuğunda oturacağı iddiaları da sosyal medyayı ikiye böldü.

Haberler 05.07.2017 - 02:58 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Twitterda adeta TT olan bir soru. O Ses Türkiye jürilerinin deiecei. Balamasna az bir zaman kala, özellikle de seçilmi ve trend anatçlardan seçilen jüri üyeleri gündemden dümek bilmeyen adeta zlenme rekorlar kran O Ses Türkiyenin jüri üyelerinde bu sene deiiklik olacak m? Öte yandan arkc Yldz Tilbenin bu sezon O Ses Türkiye jür koltuunda oturaca iddialar da sosyal medyay ikiye böldü.

O Ses Türkiye yarmasnda 6 sezondur birincilik için gözya döken, dualar edenHadise nihayet amacna ulamt. Fakat hevesi kursanda kald. Yeni sezon hazrl yapan Acun Ilcalnn Murat Boz hariç tüm jüri üyelerini deitirme karar ald konuuluyor. Sibel Can, Hadise, Gökhan ve Hakan Özouz kardelerin yerine yeni isimler düünüldüü hatta ilk teklifin Yldz Tilbeye götürüldüü iddia edildi. Kulislerde konuulanlara göre; Yldz Tilbeye teklif çoktan gitti ve o da olumlu baktn dile getirdi. Kötü haberi alan Hadisenin ise morali bozulduu iddia edildi.

TE HER SEZONUN JÜRLER

1. Sezon: Hadise, Mustafa, Sandal Hülya Avar, Murat Boz

2. Sezon: Hadise, Mustafa Sandal, Hülya Avar, Murat Boz

3. Sezon: Gökhan Özouz, Hadise, Murat Boz, Ebru Günde

4. Sezon: Gökhan Özouz, Hadise, Mazhar Alanson Özkan Uur, Ebru Günde

5. Sezon: Gökhan Hakan Özouz, Hadise, Murat Boz, Ebru Günde

6. Sezon: Gökhan Hakan Özouz, Hadise, Murat Boz, Sibel Can

GÖKHAN KONUMUTU

O Ses Türkiyenin sempatik jüri üyesi Gökhan Özouz, hem yarmann hem de kendi hayranlarnn merak ettii soruyu yantlad.

Kardei Hakan Özouzla birlikte ayn koltuu paylaan ünlü arkc, yeni sezonda ayn görevde olup olmayaca hakknda, Acun Ilcal, Survivor bittikten sonra Türkiyeye dönecek. Kendisiyle döndükten sonra konuacaz açklamasn yapt.

TV8de ekranlara gelen O Ses Türkiyenin yapmcln ve sunuculuunu ünlü televizyoncu Acun Ilcal üstleniyor.

Ana Sayfaya Git