Görüş Bildir

O Ses Türkiye'de köklü jüri değişikliği! Yoksa Yıldız Tilbe mi?

Twitter'da adeta TT olan bir soru. O Ses Türkiye jürilerinin değişeceği. Yıldız Tilbe'nin bu sezon O Ses Türkiye jür koltuğunda oturacağı iddiaları da sosyal medyayı ikiye böldü.

O Ses Türkiye'de köklü jüri değişikliği! Yoksa Yıldız Tilbe mi?

Twitter'da adeta TT olan bir soru. O Ses Türkiye jürilerinin değişeceği. Başlamasına az bir zaman kala, özellikle de seçilmiş ve trend şanatçılardan seçilen jüri üyeleri gündemden düşmek bilmeyen adeta İzlenme rekorları kıran O Ses Türkiye'nin jüri üyelerinde bu sene değişiklik olacak mı? Öte yandan şarkıcı Yıldız Tilbe'nin bu sezon O Ses Türkiye jür koltuğunda oturacağı iddiaları da sosyal medyayı ikiye böldü.

O Ses Türkiye yarışmasında 6 sezondur birincilik için gözyaşı döken, dualar edenHadise nihayet amacına ulaşmıştı. Fakat hevesi kursağında kaldı. Yeni sezon hazırlığı yapan Acun Ilıcalı'nın Murat Boz hariç tüm jüri üyelerini değiştirme kararı aldığı konuşuluyor.  Sibel Can, Hadise, Gökhan ve Hakan Özoğuz kardeşlerin yerine yeni isimler düşünüldüğü hatta ilk teklifin Yıldız Tilbe'ye götürüldüğü iddia edildi. Kulislerde konuşulanlara göre;  Yıldız Tilbe'ye teklif çoktan gitti ve o da olumlu baktığını dile getirdi. Kötü haberi alan Hadise'nin ise morali bozulduğu iddia edildi.

İŞTE HER SEZONUN JÜRİLERİ

1. Sezon: Hadise, Mustafa, Sandal Hülya Avşar, Murat Boz

2. Sezon: Hadise, Mustafa Sandal, Hülya Avşar, Murat Boz

3. Sezon: Gökhan Özoğuz, Hadise, Murat Boz, Ebru Gündeş

4. Sezon: Gökhan Özoğuz, Hadise, Mazhar Alanson & Özkan Uğur, Ebru Gündeş

5. Sezon: Gökhan & Hakan Özoğuz, Hadise, Murat Boz, Ebru Gündeş

6. Sezon: Gökhan & Hakan Özoğuz, Hadise, Murat Boz, Sibel Can

GÖKHAN KONUŞMUŞTU

'O Ses Türkiye'nin sempatik jüri üyesi Gökhan Özoğuz, hem yarışmanın hem de kendi hayranlarının merak ettiği soruyu yanıtladı.

Kardeşi Hakan Özoğuz'la birlikte aynı koltuğu paylaşan ünlü şarkıcı, yeni sezonda aynı görevde olup olmayacağı hakkında, "Acun Ilıcalı, Survivor bittikten sonra Türkiye'ye dönecek. Kendisiyle döndükten sonra konuşacağız" açıklamasını yaptı.

TV8'de ekranlara gelen 'O Ses Türkiye'nin yapımcılığını ve sunuculuğunu ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı üstleniyor.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir