Öğretmenler yolun karşısına geçemedi

Büşra ve Suzan öğretmenler, yolun karşısına geçmeye çalışırken, hızla gelen otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Haberler 14.06.2021 - 09:22 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Mardinin Nusaybin ilçesinde yaya geçidinden yolun karsna geçtikleri srada hafif ticari aracn çarpmazyla öretmenler Büra Yldz (27) ve Suzan Basn (28) yaamn yitirdi. Korkunç kazann güvenlik kameras görüntüleri ortaya çkt.

K ÖRETMENN HAZN SONU

Kaza, önceki akam saatlerinde Nusaybin ilçesinde meydana geldi. Ouzhan lkokulunda görevli öretmenler Büra Yldz ve Suzan Basna, Mardin Yolu Caddesinde yaya geçidinden yolun karsna geçmeye çaltklar srada plakas ve sürücüsünün ismi belirlenemeyen hafif ticari araç çarpt. çarpmann etkisiyle Yldz ve Basn, ar yaraland. çevredekilerin ihbar üzerine bölgeye ekipler sevk edildi.

YOLUN KARISINA GEçEMED

Yaral Büra Yldz ile Suzan Basn, salk görevlilerince olay yerinde yaplan ilk müdahalelerinin ardndan ambulanslarla Nusaybin Devlet Hastanesine götürüldü. Acil serviste tedaviye alnan öretmenler Büra Yldz ile Suzan Basn, doktorlarn çabalarna ramen kurtarlamayarak, yaamlarn yitirdi.

KAZA ANI KAMERALARDA

Öretmenler Büra Yldz ve Suzan Basnn öldüü kaza an güvenlik kamerasna yansd. Görüntülerde, Yldz ve Basn, yaya eridinden yolunu karna geçmeye çaltklar srada hzl gelen hafif ticari aracn çarpt anlar yer ald.

CENAZELER TOPRAA VERLD

Öretmenler Suzan Basn (28) ve Büra Yldzn (27) Mardin Adli Tp Kurumundaki otopsi ilemleri tamamland. Aileleri tarafndan teslim alnan Yldzn cenazesi topraa verilmek üzere Kastamonuya, Basnn cenazesi Nusaybine getirildi. Cenazeye Basnn ailesi ve yaknlarnn yan sra l Milli Eitim Müdürü Memet Polat, lçe Milli Eitim Müdürü Ümit çetin ve meslektalar katld.

Basn, klnan cenaze namaznn ardndan Yeni Haclar Mezarlnda atlarla topraa verildi. Gözya döken baba Emin Basn ve dier aile fertleri basal dileklerini kabul etti.

Ana Sayfaya Git