Ogün Kaptanoğlu kimdir? Karagül'de Narin'e yakındı! Diriliş Ertuğrul son bölüm de Titan ile karşımıza çıktı

Diriliş Ertuğrul 30 Kasım akşamı TRT1 ekranlarında yeni bölümü ile yayınlanırken, Karagül'den beri tanınan Ogün Kaptanoğlu'nun ne rol ile karşımıza çıkacağı da merak konus olmuştu.İşte Diriliş Ertuğrul 30 Kasım akşamı yaşananlar ve Titan rolü ile Ogün Kaptanoğlu kimdir?

Haberler 30.11.2017 - 01:14 Son Güncelleme : 30.11.2017 - 11:11

Yayn hayatna ilk girdii günden bu yana her daim izlenme rekorlar kran Dirili Erturul dizisi her sene yepyeni oyuncular ve konusu ile izleyenlerden çaramba akamalar TRT1 ekranlarnda tam not almakta. Bu sene yayn hayatna biraz geç balayan Dirili Erturul, eklenen oyuncu kadrosu ile de çok merakla izlenmekte. Dizi de ölmesinin akabinde diziden ayrlan oyuncularn yerine, yepyeni karakterler ile yepyeni isimler de girmeye devam ederken, geççtiimiz senelerde Karagül dizisinde Narin ile tannan oyuncu Ogün Kaptanolu Dirili Erturul oyuncu kadrosuna dahil oldu. Dirili Erturul 30 Kasm akam TRT1 ekranlarnda yeni bölümü ile yaynlanrken, Karagülden beri tannan Ogün Kaptanolunun ne rol ile karmza çkaca da merak konus olmutu.lte Dirili Erturul 30 Kasm akam yaananlar ve Titan rolü ile Ogün Kaptanolu kimdir? sorularnn kafalarda brakt soru iaretlerinin yantlar

DRL ERTURUL YEN BÖLÜMDE YEN OYUNCU

çaramba akamlarnn vazgeçilmezi Dirili Erturul yeni bölüm de Ogün kaptanolu karmza çkt. Titan rolü ile herkesi heyecanlandran Ogün Kaptanolu ile alakal yaptmz aratrma ve Dirili Erturul son bölüm özeti haberiöizde.

OGÜN KAPTANOLU KAç YAINDA TTAN ROLÜNÜN ÖNEM

Titan rolü ile karmza Dirili Erturul yeni bölüm d çkan Ogün Kaptanolu, heyecanl sahneleri il adndan söz ettirdi. 1977 yl doumlu olan Ogün kaptanolu, zmir2lidir. lk ve ortaokulu ve liseyi zmirde tamamlayan oyuncu, Karyaka ve Tuborg kulüplerinde basketbol ve yüzücülük yapt.

2003 ylnda Hababam Snf Merhaba adl filmde rol ald. Bunu takip eden Hababam Snf serisinde yardmc oyuncu olarak görev ald.

Ulusal kanallarda ve dizilerde oyunculuunu sürdürdü. 2006 ylnda senarist Osman Dikicilerin tavsiyesi üzerine yönetmen Aytan Gönülennin Kardan Adamlar adl filminde Hazm Körmükçü ile ilk barol oyunculuu performansn gösterdi. Bu film ile 2006 Antalya Film Festivalinde yart ve hemen akabinde Kartal Tibetin yönetmenliinde Amerikallar Karadenizde adl filmde rol ald. oyunculuk alannda üstün baarlara imza atan Ogün Kaptanolu, bu dönemde stanbula yerleti. Oyunculuk kariyerine stiklal Harp Hikyeleri adl projelerde ehit erife Bac televizyon filminde barol oynayarak devam etti. Kaptanolu, oyunculuun yannda serbest dal, daclk ve motor sporlar ile de ilgilenmektedir.

Ogün Kaptanoglunun rol ald diziler;

Deli Gönül 2017

Karagül 2013

Ay Tutulmas 2011

Tek Türkiye 2007

Senin Uruna 2007

Parmaklklar Ardnda 2007

Talarn Srr 2006

Büyük Buluma 2004

Filmografiler;

Hababam Snf Merhaba - 2004

Hababam Snf Askerde - 2005

Hababam Snf 3,5 - 2006

Talarn Srr - 2002

Amerikallar Karadenizde 2 - 2007

Kardan Adamlar - 2006

stiklal: Kara Ylan - 2007

stiklal: ehit erife Bac - 2007

Senin Uruna - 2007

Parmaklklar Ardnda- 2007

Konak - 2009

Ay Tutulmas - 2011

Ogün Kaptanolu bugün izleyici karsna her hafta reyting rekorlar kran Dirili Erturul adl dizide Titan karakteri ile geçecek.

Ogün Kaptanolu, yönetmenliini çaan Irmakn üstlendii, barollerinde Engin Akyürek ve Hilal Altnbilekin yer ald çocuklar Sana Emanet filminin kadrosuna dahil oldu.

Milliyet gazetesinin haberine göre çekimleri stanbulda balayan ve Assosta devam edecek olan filmde Yaz karakterine hayat verecek Kaptanolu, Keanl Ali Destannda da Irmakla çalmt.

DRL ERTURUL BU HAFTA

TRT1 ekranlarnda yaynlanan Dirili Erturulda bu hafta yaananlar herkesi ok etti ekran bana kilitledi. Dündarn sürgün edilip ona destek veren beylerin beylikten azledilmesinden sonra Kay obasnda yeni düzen nasl olacak? Yeniden Erturulun gölgesine giren Kaylar bundan sonra neler bekliyor? Dirili Erturul 98. yeni bölüm fragman henüz yaynlanmad ancak fragman yaynland takdirde haberimizden izleyebileceksiniz.

Ana Sayfaya Git