Ormandan gelen kadın sesi ekipleri harekete geçirdi

Ormandan gelen kadın çığlığı sesi üzerine ekipler harekete geçti. Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi yerleşkesindeki ormanlık alanda, öğlen saatlerinde bir kadın çığlığının geldiği ihbarı üzerine AFAD ve polis ekipleri harekete geçti. Ormanlık alanda yapılan çalışmalardan bir sonuç alınamadı.

Haberler 26.08.2017 - 01:07 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Ormandan gelen kadn çl sesi üzerine ekipler harekete geçti. Samsun Ondokuz Mays Üniversitesi yerlekesindeki ormanlk alanda, ölen saatlerinde bir kadn çlnn geldii ihbar üzerine AFAD ve polis ekipleri harekete geçti. Ormanlk alanda yaplan çalmalardan bir sonuç alnamad.

Olay, bugün Atakum lçesindeki Ondoku Mays Ünuversitesi yerlekesinde meydana geldi. Karadeniz Yurt Müdürlüü çalanlar, yakndaki ormanlk alandan bir kadnn çlk atp, yardm edin diye bardn duyup, üniversite yetkililerine bildirdi. Yetkililer de polis ve AFAD ekiplerine haber verdi. Olay yerine sevk edilen AFAD ekipleri, 4 gruba ayrlp cihichi adl arama kurtarma köpeiyle birlikte arama kurtarma çalmas balatt. Ormanlk alan, yaklak 1 saat boyunca didik didik arand, ancak bir sonuca ulalamad. DHA

Ana Sayfaya Git