Ormandan gelen kadın sesi ekipleri harekete geçirdi

Ormandan gelen kadın çığlığı sesi üzerine ekipler harekete geçti. Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi yerleşkesindeki ormanlık alanda, öğlen saatlerinde bir kadın çığlığının geldiği ihbarı üzerine AFAD ve polis ekipleri harekete geçti. Ormanlık alanda yapılan çalışmalardan bir sonuç alınamadı.

Ormandan gelen kadın sesi ekipleri harekete geçirdi

Ormandan gelen kadın çığlığı sesi üzerine ekipler harekete geçti. Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi yerleşkesindeki ormanlık alanda, öğlen saatlerinde bir kadın çığlığının geldiği ihbarı üzerine AFAD ve polis ekipleri harekete geçti. Ormanlık alanda yapılan çalışmalardan bir sonuç alınamadı.

Olay, bugün Atakum İlçesi'ndeki Ondoku Mayıs Ünuversitesi yerleşkesinde meydana geldi. Karadeniz Yurt Müdürlüğü çalışanları, yakındaki ormanlık alandan bir kadının çığlık atıp, 'yardım edin' diye bağırdığını duyup, üniversite yetkililerine bildirdi. Yetkililer de polis ve AFAD ekiplerine haber verdi. Olay yerine sevk edilen AFAD ekipleri, 4 gruba ayrılıp 'cihichi' adlı arama kurtarma köpeğiyle birlikte arama kurtarma çalışması başlattı. Ormanlık alan, yaklaşık 1 saat boyunca didik didik arandı, ancak bir sonuca ulaşılamadı. DHA

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler