Pamukkale Üniversitesi rektörünün eşi, atandığı görevinden istifa etti

Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ, geçtğimz hafta eşi Derya Bağ'ı yeni kurulan İslami İlimler Enstitüsü'ne enstitü sekreteri larak atamıştı. O günden beri süregelen tepkiler akabinde Derya Bağ, görevinden istifa etti.

Haberler 05.06.2017 - 23:15 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Ba, geçtimz hafta ei Derya Ba yeni kurulan slami limler Enstitüsüne enstitü sekreteri larak atamt. O günden beri süregelen tepkiler akabinde Derya Ba, görevinden istifa etti.

Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Ba, slami limler Enstitüsüne enstitü sekreteri olarak atad Bereketli mam Hatip Lisesinde öretmenlik yapan ei Derya Ban kamuoyundaki artan tepkiler üzerine istifa ettiini açklad. Tepkilere neden olan atama üzerine Rektör Ba, bugün sabah saatlerinde yazl bir açklama yaparak eiyle birlikte üniversitede görev yapacak ilk rektörün kendisi olmayacan ifade etmiti.

Sözlerini sosyal medya hesabndan da paylaan Rektör Prof.Dr. Hüseyin Ba, 3 saat sonra einin üniversite ile iliiinin kesildiini açklad. Yazl bir açklama yapan Rektör Ba, Üniversitemiz slami limler Enstitüsü sekterliine yapm olduum atama, yasal mevzuata uygun olmakla birlikte, toplum vicdannda oluturduu olumsuz yanklar nedeniyle, eim Derya Ba memuriyet görevinden istifa etmi olup üniversitemiz ile iliiini kesmitir dedi.

Ana Sayfaya Git