Park dehşeti!

Hazro'da iki esnafın park yüzünden çıkan tartışması, katliama dönüştü. Baba ve iki oğlu öldürüldü, iki kişi de yaralandı. Hazro ilçesinde büyük bir gerginlik hakim olurken, takviye güvenlik ekipleri görevlendirildi.

Haberler 02.05.2019 - 10:27 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Hazro ilçesinde iki komu esnaf arasnda araç park etme yeri nedeniyle çkan tartma silahl çatmaya dönütü. Olay katliama dönerken, baba ve iki olu öldürüldü, iki kii de yaraland. Hazro ilçesinde, olaanüstü güvenlik önlemleri alnrken, yarallar Diyarbakrda tedavi altna alnd.

ARAç PARK YÜZÜNDEN KAVGA

Katliama dönüen iki esnaf arasndaki kavga dün öle saatlerinde Hazro ilçe merkezinde meydana geldi. ddiaya göre, Eski PTT caddesi üzerinde bulunan Bakkal ile Kahve ileten iki esnaf arasnda, araç park etme yüzünden tartma çkt. Bakkala malzeme getiren aracn yolu kapatmas nedeniyle çkan tartma ksa sürede aile fertlerinin de araya girmesiyle olay büyüdü.

Tal, sopal ve silahl çkan kavgada, üç kii yaamn yitirirken, iki kii de yaraland.

Üç K ÖLDÜRÜLDÜ, K YARALI

Korkunç çatmada ölenlerin bakkal dükkan ileten Recep çiçek ile oullar 31 yandaki Selçuk ve 29 yandaki Sercan çicek olduu belirlenirken, yaralanan Gökmen ve Mehmet Eyipolunun ise bitiikteki kahve ileten komu esnaf olduklar bildirildi.

YARALILARDAN BRNN DURUMU AIR

çkan kavgann ardndan olay yerine sevk edilen salk görevlileri, yarallar Hazro Devlet Hastanesine götürerek, tedaviye alnd. Hastanenin acil servisinde ilk müdahaleleri yaplan yarallardan durumu ar olan Mehmet Eyipolu, Dicle Üniversitesi Tp Fakültesi Hastanesinde tedavi altna alnd.

LçEDE OLAANÜSTÜ TEDBRLER

lçede ikinci bir olayn yaanmamas için polis ve jandarma olaanüstü güvenlik tedbirleri alrken, olay yeri inceleme ekipleri, kavgann yaand caddeyi eritle kapatarak, delil aramas yapt. Olaya karan üphelilerin yakalanmas için çalma balatld. lçede gerginliin hakim olduu ifade edilirken, baz kiilerin gözaltna alnd örenildi.

Ana Sayfaya Git