Pervin Buldan sağlık durumu! Ankara'da trafik kazası geçirdi

HDP'li Pervin Buldan trafik kazası geçirdi. Halkların Demokratik Partisi (HDP) Iğdır Milletvekili ve TBMM Başkanvekili Pervin Buldan, Ankara'da trafik kazası geçirdi. HDP Basın Bürosundan konu ile alakalı açıklama yapıldı

Haberler 10.07.2017 - 00:19 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

HDPli Pervin Buldan trafik kazas geçirdi. Halklarn Demokratik Partisi (HDP) Idr Milletvekili ve TBMM Bakanvekili Pervin Buldan, Ankarada trafik kazas geçirdi. HDP Basn ürosundan konu ile alakal açklama yapld ve Pervin Buldann salk durumunun iyi olduu örenildi.

TBMM dare Amiri HDPli Srr Süreyya Önder Sayn Meclis Bakanvekilimiz Pervin Buldann Esat civarnda makam aracyla giderken arkadan bir aracn çarpmas sonucu bir yaralanma yaad. Sa kolunda bir krk var. Ba ve boyun tetkikleri devam ediyor. Hayati tehlikesinin olmad söylendi.

Doktorlar yarn ameliyat için bir gün bekleme ihtiyac gördüler. Yarn büyük bir ihtimalle operasyon geçirecek. Genel durumu iyi. Herkese selam var dedi.

ÖCALANA DESTEZ DEMT

Idrda düzenlenen mitingde konuan HDPli Pervin Buldan, Bu süreci bozmak isteyebilirler, ama biz Sayn Öcalann arkasnda olduumuzu, bu sürecin sonuna kadar onunla birlikte hareket edeceimizi buradan ilan ediyoruz dedi.

HDP, 7 Haziran genel seçim çalmalar kapsamnda Idr adaylar içim miting düzenlendi. Kapal sokaktaki DBP il binas önünde yaplan mitinge mral heyetinden Pervin Buldan, Ceylan Baryank, HDP Idr milletvekili adaylar Mehmet Emin Adyaman,

Kznaz Türkeli, Idr HDP- DBP il, ilçe ve belde e bakanlar, belediye e bakanlar, il genel meclis üyeleri ve çok sayda vatanda katld. Mitingde konuan Idr Milletvekili Pervin Buldan unlar söyledi:

Arda 2 insanmz yaamn yitirmitir. Fakat biz her türlü provokasyona kar halkmzn bu konuda duyarl olmas gerektiini, bunlara kar öte tarafa bir zemin vermemesi gerektiini bir kez daha vurgulamak istiyoruz. Bu süreci bozmak isteyebilirler, ama biz Sayn Öcalann arkasnda olduumuzu bu sürecin sonuna kadar onunla birlikte hareket edeceimizi buradan ilan ediyoruz. 400 milletvekili çkaracaklarn söylüyorlar. Bu ülkenin cumhurbakan tarafsz olmas gerekirken, u anda il il dolayor ve AKPye oy topluyor. 400 milletvekili istiyor. 400 milletvekilini onlarn rüyalarnda bile göstermeyeceiz. Kabuslar olacaz, rüyalarna gireceiz, asla bu isteklerini gerçeklemesine izin vermeyeceiz. Bunlar bunu niye istiyorlar biliyor musunuz? Bu ülkeye bakanlk sistemini getirmek için istiyorlar. Anayasay tek balarna deitirmek için istiyorlar. Ama buradan halkmza söz veriyoruz. Bakanlk sistemi bu ülkeye gelmeyecektir. Bu halk buna izin vermeyecek, veremeyecek.

Ana Sayfaya Git