Piknik bahanesiyle kaçırıldı

PKK, üniversiteli genci kandırarak elindeki kalemi alıp silah verdi

Haberler 15.03.2021 - 09:40 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Erzurumda üniversite 2nci snf örencisiyken zorla daa götürülen Burak Ölmezin annesi Gülsen Ölmez, Olumu, piknik bahanesiyle yiyecek ve içeceine ilaç atp götürdüler. Olumu 1 yl boyunca aradm, önce bana yok dediler. Ardndan bana içerisinde olumun fotorafnn olduu CDleri verip gönderdiler dedi.

2014 ylnda Erzurumda Atatürk Üniversitesi Matematik Öretmenlii Bölümü 2nci snf örencisiyken terör örgütü PKK tarafndan 20 yandayken kaçrlan Burakn Ardahandan gelen annesi Gülsen Ölmez, 558 gündür eyleme devam ediyor.

ÖNCE YOK DEDLER, SONRA FOTORAFINI VERDLER

Olunun terör örgütü yandalar olan HDPliler tarafndan daa kaçrldn belirten anne Ölmez, Erzurumda okuyordu olum, 2nci snf örencisiydi. Matematik öretmeni olacakt. Orada HDPnin düzenledii piknikle olumla birlikte 52 üniversiteli genci yemek veya içtiklerine ilaç brakarak uyuttuktan sonra götürüyorlar. 7 yldr ben çocuumdan bir haber alamadm. Terör kamplarnn olduu Gara, Kandil ve Metina ile dier kamplarda olumu aradm. Orada bulunanlarla görütüm, fakat bana olumun yanlarnda olmadklarn söylediler. 1 yl boyunca olumu aradm, en son gittiimde olumu görmeden gitmeyeceimi söyledim. Onlar da bana bir CD verdiler, içerisinde olumun 4 adet fotoraf vard ve bizlere gidin çocuunuz burada dediler diye konutu.

OLUM ONLARIN çERSNDE OLMASIN, DEVLETMN ELNDE OLSUN

Oluna teslim olmas çarsnda bulunan acl anne, Burakm dön gel, biz seni bekliyoruz gel. Korkma, devletimize, güvenlik güçlerimize, askerlerimize snsn. Kaçp gel teslim ol. Hiçbir ceza yok, ceza olsa da devletimin elinde olsun benim olum. Cezas da var ise gelsin devletimden cezasn alsn ama burada olsun. Onlarn içerisinden çksn. Ne olursun Burak, sen onlarn içerisinde ne yapyorsun, çk gel onlarn içerisinde kalma ve çk gel eklinde konutu.

Ana Sayfaya Git