PKK'nın Hollanda Sorumlusu A.P!

PKK'nın lehine Hollanda'da toplantı ve gösterileri organize ettiği, örgüt adına eylem ve faaliyetlerde bulunduğu tespit edilen A.P, havaalanında gözaltına alındı.

Haberler 22.09.2018 - 00:19 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda düzenlenen terör operasyonunda PKKnn Hollandadaki sözde sorumlularndan olduu deerlendirilen kadn gözaltna alnd.

Alnan bilgiye göre, Diyarbakr MT Bölge Bakanl ile l Emniyet Müdürlüü Terörle Mücadele ube Müdürlüü ekiplerinin gerçekletirdii ortak çalmada, Hollandada terör örgütü PKKya müzahir oluumlarda yönetici pozisyonunda bulunduu ve örgütün sözde sorumlularndan olduu deerlendirilen A.Pnin (51) kentten ayrlarak Almanyaya gidecei belirlendi.

ALMANYAYA GDERKEN YAKALANDI

Terörle Mücadele ekipleri, Hollandada PKK lehine düzenlenen toplant ve gösterileri organize ettii, terör örgütü adna eylem ve faaliyetlerde bulunduu tespit edilen A.Pyi yakalamak için operasyon balatt. Diyarbakr Havalimannda gerçekletirlen operasyonda A.P. gözaltna alnd. A.Pnin emniyetteki ilemleri sürüyor.

BATMANDA SUKASTCI PKKLI YAKALANDI

Öte yandan, Batmanda üst düzey yöneticilere yönelik eylem hazrl için kamu kurumlar ve hassas noktalarda keif yapt belirlenen bir terörist, Emniyet Müdürlüü Terörle Mücadele ube Müdürlüü ekipleri tarafndan yaplan operasyonla 17 Eylülde Recepler köyü krsalnda yakaland. Yakalanan teröristin üzerinde suikastta kullanaca tahmin edilen 1 adet Glock marka tabanca ele geçirildi.

Hatrlanaca üzere 14 Eylül tarihinde de yine üst düzey yetkililere yönelik eylem için Batmann Kozluk ilçesine bal Tuzlagözü köyünde otostop yapan bir PKKl terörist, jandarma arama noktasnda yakalanmt.

Ana Sayfaya Git