RESMi Gazete son dakika Emniyet Müdürleri Kararnamesi 2017 atama listesi! Yerleri değişen emniyet müdürleri

Emniyet Müdürleri Kararnamesi 2017 son dakika açıklandı. Kararnameye göre 22 ilin emniyet müdürünün değiştiği ve 300 mülki idare amirinin de yer değiştirdiği açıklandı. Liste Liste Emniyet Müdürleri kararnamesi takip edilmekteyken,yayınlanan Kararname içeriğinde 45 vali yardımcısı kaymakamlığa atandı, büyük illerde ise birer kadın vali yardımcısı ataması yapıldığı Emiyet Müdürleri Kararnamesi 2017'de açıklandı

Haberler 20.08.2017 - 01:36 Son Güncelleme : 20.08.2017 - 01:44

Emniyet Müdürleri Kararnamesi 2017 son dakika açkland. Kararnameye göre 22 ilin emniyet müdürünün deitii ve 300 mülki idare amirinin de yer deitirdii açkland. Liste Liste Emniyet Müdürleri kararnamesi takip edilmekteyken, yaynlanan Kararname içeriinde 45 vali yardmcs kaymakamla atand, büyük illerde ise birer kadn vali yardmcs atamas yapld Emiyet Müdürleri Kararnamesi 2017de açkland. Peki ya yerleri deien Emniyet Müdürleri isimleri açkland m?

Emniyet Müdürleri Kararnamesi ile 3 Emniyet Genel Müdür Yardmcs ile 22 l Emniyet Müdürünün yeri deiti. Buna göre 10 il emniyet müdürü Polis Bamüfetii olarak merkeze alnrken, 4 l Emniyet Müdür Merkez Tekilatndaki birimlerde görevlendirildi. 8 l Emniyet Müdürünün ise yerleri deitirildi. Kararname ile 10 l Emniyet Müdürü ilk defa göreve atanrken, 4 l Emniyet Müdürü merkezdeki birim amirlerinden atand. Ayrca 3 Polis Okulu Müdürü ile merkezdeki 7 birim amiri deitirildi.

Trabzon Emniyet Müdürü Ahmet Hakan Arkan Polis Bamüfettii olurken Trabzon Emniyet Müdürlüüne Idr Emniyet Müdürü Orhan çevik atand.

Tekirda Emniyet Müdürlüünde il içi tayinler yapld. çorlu, çerkezköy, arköy, Muratl, Malkara, Hayrabolu, M. Erelisi, Ergene, Kapakl, Saray ve merkez ilçe emniyet müdürlükleri yeni atanan isimler öyle olutu.

Buna göre, 2. snf emniyet müdürü ve TEM ube müdürü, Hakan Sevinç çorlu ilçe Emniyet müdürlüüne, 3. snf emniyet müdürü Serdar Kurtolu çerkezköy ilçe emniyet müdürlüüne, 4. snf emniyet müdürü Sahir Uzun, Ergene ilçe emniyet müdürlüüne, Emniyet amiri ve eski S. paa ilçe emniyet müdür yardmcs Benhur Aksu Hayrabolu ilçe emniyet müdürlüüne, 4.snf emniyet müdürü Murat Sevgi Kapakl ilçe emniyet müdürlüüne, 4. snf emniyet müdürü Özge Sertan Topkaya Malkara ilçe emniyet müdürlüüne. Emniyet amiri Ant Yklmaz M.Ereilisi ilçe emniyet müdürlüüne. Emniyet amiri Erdoan Öztürk Muratl ilçe emniyet müdürlüüne, Emniyet amiri Cemal Bahadr Murat Saray ilçe emniyet müdürlüüne, 3. snf emniyet müdürü ve eski Güvenlik ube müdürü Ferhat Akn Süleymanpaa emniyet müdürlüüne ve Eski Süleymanpaa ilçe emniyet müdürü Sedat Kayrak ise arköy ilçe emniyet müdürlüüne atand.

Öte yandan l Emniyet Müdürü Mustafa Aydn, Terfiler sonras ark tayinlerinin olmas ve il dna tayinleri çkan Emniyet Müdür yardmclar ve ube müdürlüklerinde de deiiklie gitti. Yeni yaplan il emniyet müdürlüü bünyesindeki yeni ube midirleri ise u isimlerden olutu.

Buna göre Asayi ube müdürü Nadir Arkan, Güvelik ube müdürlüü ve vekaleten Koruma ube müdürlüüne, Güvenlik ube müdürü Ferhat Akn Süleymanpaa ilçe emniyet müdürlüüne, Asayi ube müdürlüüne ve vekaleten çocuk ube müdürlüüne Koray çakar, Seval Yklmaz Toplum Destekli ube müdürlüüne, Narkotik suçlarla mücadele ube müdürlüüne Mahmut Gülhan, Özel güvenlik ube müdürlüü ve Olay yeri inceleme ube müdürlüüneCüneyt Aydn, Metin lter Lojistik ube, Polis evi ve Personel ube müdürlüüne, Mustafa zzet Ersoy inaat emlak ube müdürlüü, Silah ve Patlayc madde ube müdürlüüne, Murat Tabak Trafik denetleme ve Trafik tescil ube müdürlüüne, Ayhan atabek muhabere elektronik ube müdürlüüne, Serhat Gün Bilgi teknolojileri ve belge yönetimi ube müdürlüüne atandlar.

STANBUL AçIKLANMITI

Emniyet Genel Müdürlüü tarafndan hazrlanan emniyet müdürlerinin atama listesi belli oldu.

stanbul Emniyet Müdürlüünde görevli 4 ikinci snf, 7 üçüncü snf, 11 dördüncü snf polis müdürünün yan sra 17 emniyet amirinin tayini ark görevi sebebiyle Dou ve Güneydou illerine çkt.

Baka illerden 9 müdür ve emniyet amirinin stanbula atamas yapld. stanbul Güvenlik ube Müdürü Hasan Cevher, Hakkariye, Kathane lçe Emniyet Müdürü Birol Takoparan da Mardine tayin oldu.

Emniyet Genel Müdürlüünün 19 Temmuzda açklad emniyet müdürleri ve amirlerinden terfi listesine göre 56 polis bir üst rütbeyi yükselmiti. stanbul Emniyetinde görevli 9 ikinci snf, 4 üçüncü snf, 9 dördüncü snf polis müdürü bir üst rütbeye 34 emniyet amiri de dördüncü snf emniyet müdürlüüne terfi etmiti.

Ana Sayfaya Git