Saadet Partisinden sonra BBP'de kararını verdi

BBP yetkililerince adalet yürüyüşü için gerekli açıklama yapıldı. Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Birol Aydın, geçtiğimiz gün Adalet Yürüyüşü ile alakalı açıklama yapmış ve katılmayacaklarını açıklamıştı. Şu sıralar gözler BBP'ye çevrildi.

Haberler 06.07.2017 - 23:55 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

BBP yetkililerince adalet yürüyüü için gerekli açklama yapld. Saadet Partisi stanbul l Bakan Birol Aydn, geçtiimiz gün Adalet Yürüyüü ile alakal açklama yapm ve katlmayacaklarn açklamt. u sralar gözler BBPye çevrilmiken,son dakika açklama geldi. BBP yetkilileri, Sonucunun ülkeyi nereye götürecei belli olmayan bir yürüyüe BBPlilerin, Alperenlerin katlmas mümkün deildir. dedi.

Büyük Birlik Partisi (BBP) stanbul l Bakan Mustafa Mican, CHPnin, stanbul Milletvekili Enis Berberolunun tutuklanmasna tepki yürüyüüne ilikin, Sonucunun ülkeyi nereye götürecei belli olmayan bir yürüyüe BBPlilerin, Alperenlerin katlmas mümkün deildir. dedi.

Mican, partisi tarafndan Eyüp Sultan Meydannda kurulan Adalet için idam kampanya çadrnn önünde, basn mensuplarna yapt açklamada, idam cezasnn geri getirilmesi çarsnda bulundu.

Adaletin tesisi için idamn geri gelmesi gerektiini savunan Mican, BBP olarak siyasi sorumluluk sahibi olan tüm siyasi partileri idamn çkmas için görevini yapmaya çaryoruz. ifadesini kulland.

Ana Sayfaya Git