Görüş Bildir

Saadet Partisinden sonra BBP'de kararını verdi

BBP yetkililerince adalet yürüyüşü için gerekli açıklama yapıldı. Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Birol Aydın, geçtiğimiz gün Adalet Yürüyüşü ile alakalı açıklama yapmış ve katılmayacaklarını açıklamıştı. Şu sıralar gözler BBP'ye çevrildi.

Saadet Partisinden sonra BBP'de kararını verdi

BBP yetkililerince adalet yürüyüşü için gerekli açıklama yapıldı. Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Birol Aydın, geçtiğimiz gün Adalet Yürüyüşü ile alakalı açıklama yapmış ve katılmayacaklarını açıklamıştı. Şu sıralar gözler BBP'ye çevrilmişken,son dakika açıklama geldi. BBP yetkilileri, Sonucunun ülkeyi nereye götüreceği belli olmayan bir yürüyüşe BBP'lilerin, Alperen'lerin katılması mümkün değildir." dedi.

Büyük Birlik Partisi (BBP) İstanbul İl Başkanı Mustafa Mican, CHP'nin, İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu'nun tutuklanmasına tepki yürüyüşüne ilişkin, "Sonucunun ülkeyi nereye götüreceği belli olmayan bir yürüyüşe BBP'lilerin, Alperen'lerin katılması mümkün değildir." dedi.

Mican, partisi tarafından Eyüp Sultan Meydanı'nda kurulan "Adalet için idam" kampanya çadırının önünde, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, idam cezasının geri getirilmesi çağrısında bulundu.

Adaletin tesisi için idamın geri gelmesi gerektiğini savunan Mican, "BBP olarak siyasi sorumluluk sahibi olan tüm siyasi partileri idamın çıkması için görevini yapmaya çağırıyoruz." ifadesini kullandı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir