Sağlık müdürü görevden alındı

Eski Tarım ve Orman Bakanı, AK Parti milletvekili Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba’nın “Şanlıurfa’da sağlığın iyi yönetilmediğini görüyorum” açıklamasının ardından Şanlıurfa İl Bağlık Müdürü Doç. Dr. Emre Erkuş, Manisa İl Sağlık Müdürlüğü’ne atandı. Erkuş’un yerine ise Ankara İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Gülüm atandı.

Haberler 16.06.2021 - 00:35 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

AK Parti Milletvekili Ahmet Eref Fakbaba, dün yapt sosyal medya paylamda, anlurfadaki salk hizmetini eletirmiti. Fakbabann mesaj, öyleydi: Eski bir bahekim ve genel cerrahi uzman olarak anlurfada saln iyi yönetilmediini görüyorum. Bunu iki yldan beri sayn bakanmza anlatmaya çalyorum. Ancak baarl olamadm. Bu sefer sayn bakanmzn anlurfadaki salkla ilgili problemleri çözeceine inanyorum.

YAPILAN AçIKLAMA

Manisa l Salk Müdürü Necip Yemenici, Fakbabann sosyal medya hesabndan u açklamay yapt: 30.11.2017den itibaren yürüttüüm Manisa l Salk Müdürlüü görevim sona erdi. anlurfa l Salk Müdürü Doç. Dr. Emre Erku Manisa l Salk Müdürü olarak atanmtr. Manisamz için hayrl olsun.

Manisaya atanan Erkuun 1 Mart 2019dan bu yana anlurfa l Salk Müdürü olarak görev yapt örenildi. Erkuun yerine Ankara l Salk Müdürü Prof. Dr. Mehmet Gülümün getirildii belirtildi.

Ana Sayfaya Git