Sahte içkiden 5 kişi öldü, 4 kişi yoğun bakımda

Zeytinburnu'nda sahte içki tükettikleri tespit edilen 5 kişi hayatını kaybederken, 4 kişinin de yoğun bakımdaki tedavisi sürüyor.

Haberler 19.03.2020 - 10:22 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Alnan bilgiye göre, Merkezefendi Mahallesinde ikamet eden Türkmenistan uyruklu Esger A. (31), Narmurat E. (37) ve Doskabul P.den haber alamayan arkadalar, polise haber verdi.

Olay yerine gelen polis ekipleri, evin kapsn çilingir yardmyla açt. Esger A., Narmurat E. ve Doskabul P.nin hareketsiz yattklarn gören polisler, durumu salk ekiplerine bildirdi.

Salk ekipleri, Esger A. ile Narmurat E.nin hayatn kaybettiini belirledi. Hastaneye kaldrlan Doskabul P.nin ise hayati tehlikesinin bulunduu ve tedavisinin youn bakmda sürdüü örenildi. Polis ekipleri, evde yaptklar incelemede, bu kiilerin sahte içki tükettiklerini tespit etti. ncelemelerini sürdüren ekipler, sahte içkiyi temin eden Türkmenistan uyruklu 2 kiiyi gözaltna ald.

Üç K DAHA SAHTE çKDEN HAYATINI KAYBETT

Bu arada Merkezefendi Mahallesinde oturan Türkmenistan uyruklu Eresh K. (48) de dün hastaneye kaldrlrken burada hayatn kaybetmiti. Eresh K.nin de sahte içki kulland için hayatn kaybettii belirlenmiti.

lçedeki hastanelerde tedavileri süren Merkezefendi Mahallesinde ikamet eden Haytbay B. ile Telsiz Mahallesinde ikamet eden Mahmasharp R. de hayatn kaybetti. Zeytinburnunda sahte içkiden hayatn kaybedenlerin says 5e yükselirken, Arslan B., Abdulsalom B., Doskabul P. ile adnn Ruslan olduu belirlenen kiilerin youn bakmdaki tedavileri devam ediyor.

Ana Sayfaya Git