Ayrılığa dayanamayan damat dehşet saçtı

Samsun'da damat dehşeti yaşandı. 31 yaşındaki Tarık Yıldız, kayınpederini öldürdü

Haberler 29.11.2016 - 11:29 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Samsunda damat deheti yaand. 31 yandaki Tark Yldz, pompal tüfekle ate ederek kaynpederi 46 yandaki Arif Ertürkü öldürdü, kaynvalidesi 45 yandaki Havva Ertürkü de ar yaralad.

Olay bugün lkadm lçesi Derebahçe Mahallesinde meydana geldi. Tark Yldz ile Aye Yldz bir süre önce evlendi. çiftin bu evlilikten 3 yanda bir kz çocuklar dünyaya geldi. ddiaya göre Tark ve Aye Yldz çifti arasnda anlamazlk balaynca, genç kadn 4 ay önce çocuunu da yanna alp baba evine tand.

Tark Yldz bu sabah yannda getirdii pompal tüfekle kaynpederi Arif Ertürkün evinin önüne gelip bararak dar çkmalarn istedi. Bunun üzerine kaynpeder Arif Ertürk ve kaynvalide Havva Ertürk evden dar çknca, Yldz havaya 1 el ate etti. Daha sonrada kaynvalidesi ve kaynpederinin üzerine 7 el ate etti. Açlan ate sonucu ar yaralanan Ertürk çifti, vatandalarn yardmyla özel bir hastaneye kaldrld. Burada yaplan tüm müdahaleye ramen kalbine saçma isabet eden Arif Ertürk hayatn kaybederken, karnna ve kasna saçmalar isabet eden Havva Ertürk ise ameliyata alnd. Saldr srasnda evde bulunan Aye Yldzn ise dar çkmad belirtildi.

Olayla ilgili soruturma balatan polis tark Yldz ksa sürede yakalayp gözaltna ald. üpheli polise verdii ifadesinde kaynpederinin kendisine hakaret ettiini söyledi. Olayla ilgili balatlan soruturma sürüyor.

Ana Sayfaya Git