Sarp Apak Bengisu Uzunöz ile dünya evine girdi! İşte evlilik kareleri

Sarp Apak bir süredir beraber olduğu sevgilisi Bengisu Uzunöz ile evlendi. Bir süredir düğün hazırlıklarının devam ettiği bilinen ve ne zaman evlenecekleri konusunda açıklama beklenen Sarp Apak'ın son dakika evlilik haberi magazin gündemine oturdu.

Haberler 03.06.2017 - 18:29 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Sarp Apak bir süredir beraber olduu sevgilisi Bengisu Uzunöz ile evlndi. Bir süredir düün hazrlklarnn devam ettii bilinen ve ne zaman evlenecekleri konusunda açklama beklenen Sarp Apakn son dakika evlilik haberi magazin gündemine oturdu. Muhteem Düünün spanyann Barcelona semtinde yapld ve düünde yaknlarnn da yalnz brakmad örenildi.

Ünlü oyuncu Sarp Apak ve Bengisu Uzunöz spanyann Barcelona kentinde düzenlenen görkemli bir düün ile dünyaevine girdi. Ünlü oyuncuyu yakn arkadalar Hasibe Eren, Gupse Özay, Onur Buldu, Bülent Parlak, Uur Bilgin, Aylin Kontente, Derya Karadas, Haki Biçici gibi isimler de yalnz brakmad. Düüne ait fotoraflar sosyal medya Instagramdan paylald.

DÜÜN ÖNCES AçIKLAMILARDI

Ünlü oyuncu Sarp Apak ve nianls Bengisu Uzunözü Akmerkezde görüntülendi.

Önümüzdeki günlerde Barcelonada dünya evine girecek olan Sarp Apak ve nianls Bengisu Uzunöz, kuyumcu dükknna gitti. Maaza çk Sarp Apak, Nikah öncesi hem kilo verdik hem de yüzükler el deitirecek diye yeniden parmak ölçüsü aldrp küçültmeye geldik dedi. çift, daha sonra alveri turuna çkt

Yaz aylarnda evlenmesi beklenen Sarp Apak ve Bengisu Uzunözun düün tarihini rem Sak açklad.

Güzel oyuncu, Tatil plan yapyorduk. Ama Sarpla Bengisunun Barselonadaki nikah tarihi belli oldu. 2 Haziranda evleniyorlar. Tatil planmz nikaha göre deitirdik dedi.

MAYIS AYINDA DENLMT

Oyuncu Sarp Apak da evli oyuncular kervanna katlyor.

Ünlü oyuncu, geçtiimiz günlerde Uluslararas Rotary Ryla Seminerine konumac olarak katld.

Söylei öncesi sorular yantlayan oyuncu, bir süredir iliki yaad Bengisu Uzunözle mays aynda evleneceklerini söyledi.

çift imzay ise yurtdnda atacak. Apak ve Uzunöz, spanyann Barselona ehrinde evet diyecek.

Ana Sayfaya Git