Sarp Apak Bengisu Uzunöz ile dünya evine girdi! İşte evlilik kareleri

Sarp Apak bir süredir beraber olduğu sevgilisi Bengisu Uzunöz ile evlendi. Bir süredir düğün hazırlıklarının devam ettiği bilinen ve ne zaman evlenecekleri konusunda açıklama beklenen Sarp Apak'ın son dakika evlilik haberi magazin gündemine oturdu.

Sarp Apak Bengisu Uzunöz ile dünya evine girdi! İşte evlilik kareleri

Sarp Apak bir süredir beraber olduğu sevgilisi Bengisu Uzunöz ile evlndi. Bir süredir düğün hazırlıklarının devam ettiği bilinen ve ne zaman evlenecekleri konusunda açıklama beklenen Sarp Apak'ın son dakika evlilik haberi magazin gündemine oturdu. Muhteşem Düğünün İspanya'nın Barcelona semtinde yapıldığı ve düğünde yakınlarının da yalnız bırakmadığı öğrenildi.

Ünlü oyuncu Sarp Apak ve Bengisu Uzunöz İspanya'nın Barcelona kentinde düzenlenen görkemli bir düğün ile dünyaevine girdi. Ünlü oyuncuyu yakın arkadaşları Hasibe Eren, Gupse Özay, Onur Buldu, Bülent Parlak, Uğur Bilgin, Aylin Kontente, Derya Karadas, Haki Biçici gibi isimler de yalnız bırakmadı. Düğüne ait fotoğraflar sosyal medya Instagram'dan paylaşıldı.

DÜĞÜN ÖNCESİ AÇIKLAMIŞLARDI

Ünlü oyuncu Sarp Apak ve nişanlısı Bengisu Uzunöz’ü Akmerkez’de görüntülendi.

Önümüzdeki günlerde Barcelona’da dünya evine girecek olan Sarp Apak ve nişanlısı Bengisu Uzunöz, kuyumcu dükkânına gitti. Mağaza çıkışı Sarp Apak, “Nikah öncesi hem kilo verdik hem de yüzükler el değiştirecek diye yeniden parmak ölçüsü aldırıp küçültmeye geldik” dedi. Çift, daha sonra alışveriş turuna çıktı

Yaz aylarında evlenmesi beklenen Sarp Apak ve Bengisu Uzunöz'un düğün tarihini İrem Sak açıkladı.

Güzel oyuncu, “Tatil planı yapıyorduk. Ama Sarp'la Bengisu'nun Barselona'daki nikah tarihi belli oldu. 2 Haziran'da evleniyorlar. Tatil planımızı nikaha göre değiştirdik” dedi.

MAYIS AYINDA DENİLMİŞTİ

Oyuncu Sarp Apak da evli oyuncular kervanına katılıyor.

Ünlü oyuncu, geçtiğimiz günlerde Uluslararası Rotary Ryla Semineri’ne konuşmacı olarak katıldı.

Söyleşi öncesi soruları yanıtlayan oyuncu, bir süredir ilişki yaşadığı Bengisu Uzunöz’le mayıs ayında evleneceklerini söyledi.

Çift imzayı ise yurtdışında atacak. Apak ve Uzunöz, İspanya’nın Barselona şehrinde ‘evet’ diyecek.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler