Seferihisar Ulamış'ta mandalina fabrikasındaki yangında yüksek sesler

Seferihisar Ulamış'ta başlayan mandalina fabrikasındaki büyük yangın kontrol altına alınmaya başlandı

Haberler 21.11.2016 - 00:47 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

zmirin irin ilçesi Seferihisarda akam saatlerinde balayan ço büyük yangn kontrol altna alnmaya baland. Seferihisar Ulam Köyüne bal mandalin fabrikasnda meydana gelen yangn hakknda çok sayda iddialar ortaya atlyor. Kundalama ihtimali çevre halk tarafndan duyumlanrken, yangnn neden çkt konusunda da açklama bekleniyor.Bugün Mandalina Festivaline ev sahiplii yapan Seferihisar, akamna meydana gelen mandalina fabrikas yangn ile adeta çalkalanyor.

Alnan bilgiye göre, akam saatlerinde bilinmeyen bir nedenle çkan yangn, tesisiteki ahap paletler ve elyaflarn ate almasyla ve rüzgarn da etkisiyle hzla büyüdü.

Tesisin etrafnda bulunan evler boaltlrken, çevredeki LPG tanklarna sçrama riski nedeniyle yangnn bulunduu bölgeye vatandalar yaklatrlmyor.

tfaiye ekipleri, bir yandan söndürme çalmalarn yürütürken dier yandan yangnn yakndaki baka bir fabrikaya sçramasn önlemeye çalyor.

Öte yandan, Seferihisarda gerçekletirilen mandalina festivali nedeniyle oluan trafik, itfaiye ekiplerinin olay yerine ulamasn geciktirdii bildirildi.AA

Ana Sayfaya Git