Selzedelere Kızılay desteği

Giresun’da önceki gece saatlerinde başlayan yoğun yağış sonrası meydana gelen selden etkilenenler için harekete geçen Kızılay ekipleri, bölgedeki çalışmalarına devam ediyor.

Haberler 24.08.2020 - 00:21 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Giresunda önceki gece saatlerinde balayan youn ya sonras meydana gelen selden etkilenenler için harekete geçen Kzlay ekipleri, bölgedeki çalmalarna devam ediyor. Geceden itibaren yardm çalmalarn sürdüren Kzlay ekipleri, selzedelere sabahn ilk saatlerinden itibaren de beslenme desteinde bulunuyor. Mobil aevleri araclyla scak yemek datlyor. Kzlay afet uzmanlar, vatandalara gda ve hijyen malzemesi destei de veriyor

YARDIM SEVKYATLARI SÜRÜYOR

Yardm malzemelerinin sevkini sürdüren Kzlay, bölgede 22 afet uzmanyla görev yapyor. Kzlay; 5 Mobil Beslenme aracyla çorba, kumanya ve scak içecek ikramlarnn yan sra bölgeye 2 yardm TIRryla 2 bin 10 battaniye ve 408 yatak ulatrd. Salk ve Psikososyal Destek uzmanlarn da harekete geçiren Kzlay, bin 750 cerrahi maske, 2 bin 500 el dezenfektan, 510 hijyen setinin sevkiyatn da yapt. Bölgeye 2 bin hijyen setinin daha gönderimi için hazrlklarn tamamlayan Kzlay, bir yandan da ihtiyaç tespiti çalmalar yürütüyor.

Ana Sayfaya Git