Serenay Sarıkaya PUHU TV Fi dizisinde ayrıldı! İşte şok iddialar

Sevilen dizi Fi yeni sezonda Serenay Sarıkaya'nın olmayacağı iddiaları gündeme düşmüştü. Serenay Sarıkaya Fi dizisinden ayrıldı mı? sorusu şu sıralar çok merak ediliyor.

Haberler 06.08.2017 - 01:32 Son Güncelleme : 06.08.2017 - 01:36

Sevilen dizi Fi yeni sezonda Serenay Sarkayann olmayaca iddialar gündeme dümütü. Serenay Sarkaya Fi dizisinden ayrld m? sorusu u sralar çok merak ediliyor. Barollerini Serenay Sarkaya, Ozan Güven, Mehmet Günsür ve Berrak Tüzünataçn paylat Fi dizisi 1 Temmuzda sezon finali yapmt. severek izleyenler yeni sezonu merakla beklerken Serenay Sarkayann ayrlk haberi sevenlerini çok üzdü.

Postada yer alan habere göre; Serenay sadece 4 bölümde yer alacak. Güzel oyuncunun diziye nasl veda edecei de imdiden belli. Bu arada barol oyuncularndan Ozan Güven yeni bölümlerin eylülün ilk haftas yaynlanmaya balayacan açklad.

PUHU TV F KONUSU

apmcln Ay Yapmn, yönetmenliini Mert Baykaln üstlendii, puhutvnin ilk orijinal dizisi Fi izleyiciyle buluuyor! Bir adam bir kadn sever ve dünya deiir. Ama hayat kökten deitiren, ak deil, akna ulaabilmek için cesaret edebildikleridir. O kiiye duyduu akn acmaszlnda öylesine büyük frtnalar balatr ki, sonunda, dokunduu her eyi ykar. Ve bazen Hayatn kendini yenilemesi için önce her eyin yklmas arttr. Azra Kohenin çok satan Fi-çi-Pi üçlemesinden Nüket Bçakç tarafndan senaryolatrlan, barollerinde Ozan Güven, Serenay Sarkaya, Berrak Tüzünataç, Mehmet Günsür ve Büra Develinin yer ald, tutkunun peinden koanlarn, yanma pahasna atee uçanlarn ve acdan geçerek süregelen yaama kar dik duranlarn hikayesi Fi, yaklak 60 dakikalk bölümleriyle puhutvde.

EVLERN DETRDLER

Serenay Sarkaya ile Kerem Bürsin, Yeniköyde 3 katl, Boaz manzaral müstakil bir eve tanmt. Ancak Serenay Sarkaya ve Kerem Bürsinin evlerinin adresini, hayranlar kefetti Postann haberine göre, çift, her sabah kap önünde sürpriz yaamaktan bkt, tanmak için ev bakmaya balad.

DÜET AçIKLAMASI

Genç arkc Buray, Serenay Sarkayann sesi çok güzel. Onunla düet yapmak isterim dedi. Buray, geçtiimiz günlerde Enez Belediyesi tarafndan düzenlenen Av ve Balk Festivali kapsamnda sahneye çkt. Enezlilerin büyük ilgi gösterdii festivalde müzikseverler, Buray arklarna elik etti. Sahne sonras gazetecilerle bir araya gelen genç sanatç, bestelerini yaparken denizden ilham aldn söyledi. Tüm arklarn deniz kysnda yazdn söyleyen Buray, denizin olmad yerde asla yaayamayacan belirtti. Sesi güzel olan herkesle doru arkda düet yapabilecei vurgusunu yapan Buray, Serenay Sarkayann sesi çok güzel. Onunla düet yapmak isterim. Zaten benim için önemli olan seslerin yakmas açklamasn yapt. ngilizce bir arkyla Türkiyeyi Eurovisionda temsil etmekten gurur duyacan söyleyen arkc, ngilizcesinin çok iyi olduunu ve ngilizce arklarla doru zamanda müzikseverlerin karsna çkmay planladn açklad. Buray, En büyük hedefim ise dünyada tannan bir müzisyen olmak eklinde konutu.

Ana Sayfaya Git