Serenay Sarıkaya PUHU TV Fi dizisinde ayrıldı! İşte şok iddialar

Sevilen dizi Fi yeni sezonda Serenay Sarıkaya'nın olmayacağı iddiaları gündeme düşmüştü. Serenay Sarıkaya Fi dizisinden ayrıldı mı? sorusu şu sıralar çok merak ediliyor.

Serenay Sarıkaya PUHU TV Fi dizisinde ayrıldı! İşte şok iddialar

Sevilen dizi Fi yeni sezonda Serenay Sarıkaya'nın olmayacağı iddiaları gündeme düşmüştü. Serenay Sarıkaya Fi dizisinden ayrıldı mı? sorusu şu sıralar çok merak ediliyor. Başrollerini Serenay Sarıkaya, Ozan Güven, Mehmet Günsür ve Berrak Tüzünataç'ın paylaştığı 'Fi' dizisi 1 Temmuz'da sezon finali yapmıştı. severek izleyenler yeni sezonu merakla beklerken Serenay Sarıkaya'nın ayrılık haberi sevenlerini çok üzdü.

Posta'da yer alan habere göre; Serenay sadece 4 bölümde yer alacak. Güzel oyuncunun diziye nasıl veda edeceği de şimdiden belli. Bu arada başrol oyuncularından Ozan Güven yeni bölümlerin eylülün ilk haftası yayınlanmaya başlayacağını açıkladı.

PUHU TV Fİ KONUSU

apımcılığını Ay Yapım'ın, yönetmenliğini Mert Baykal’ın üstlendiği, puhutv’nin ilk orijinal dizisi Fi izleyiciyle buluşuyor! Bir adam bir kadını sever ve dünya değişir. Ama hayatı kökten değiştiren, aşkı değil, aşkına ulaşabilmek için cesaret edebildikleridir. O kişiye duyduğu aşkın acımasızlığında öylesine büyük fırtınalar başlatır ki, sonunda, dokunduğu her şeyi yıkar. Ve bazen… Hayatın kendini yenilemesi için önce her şeyin yıkılması şarttır. Azra Kohen’in çok satan “Fi-Çi-Pi” üçlemesinden Nüket Bıçakçı tarafından senaryolaştırılan, başrollerinde Ozan Güven, Serenay Sarıkaya, Berrak Tüzünataç, Mehmet Günsür ve Büşra Develi’nin yer aldığı, tutkunun peşinden koşanların, yanma pahasına ateşe uçanların ve acıdan geçerek süregelen yaşama karşı dik duranların hikayesi Fi, yaklaşık 60 dakikalık bölümleriyle puhutv'de.

EVLERİNİ DEĞİŞTİRDİLER

Serenay Sarıkaya ile Kerem Bürsin, Yeniköy'de 3 katlı, Boğaz manzaralı müstakil bir eve taşınmıştı. Ancak Serenay Sarıkaya ve Kerem Bürsin’in evlerinin adresini, hayranları keşfetti… Posta’nın haberine göre, Çift, her sabah kapı önünde sürpriz yaşamaktan bıktı, taşınmak için ev bakmaya başladı.

DÜET AÇIKLAMASI

Genç şarkıcı Buray, 'Serenay Sarıkaya'nın sesi çok güzel. Onunla düet yapmak isterim' dedi. Buray, geçtiğimiz günlerde Enez Belediyesi tarafından düzenlenen Av ve Balık Festivali kapsamında sahneye çıktı. Enezliler'in büyük ilgi gösterdiği festivalde müzikseverler, Buray şarkılarına eşlik etti. Sahne sonrası gazetecilerle bir araya gelen genç sanatçı, bestelerini yaparken denizden ilham aldığını söyledi. Tüm şarkılarını deniz kıyısında yazdığını söyleyen Buray, denizin olmadığı yerde asla yaşayamayacağını belirtti. Sesi güzel olan herkesle doğru şarkıda düet yapabileceği vurgusunu yapan Buray, "Serenay Sarıkaya'nın sesi çok güzel. Onunla düet yapmak isterim. Zaten benim için önemli olan seslerin yakışması" açıklamasını yaptı. İngilizce bir şarkıyla Türkiye'yi Eurovision'da temsil etmekten gurur duyacağını söyleyen şarkıcı, İngilizcesinin çok iyi olduğunu ve İngilizce şarkılarla doğru zamanda müzikseverlerin karşısına çıkmayı planladığını açıkladı. Buray, "En büyük hedefim ise dünyada tanınan bir müzisyen olmak" şeklinde konuştu.

Kaynak: Diyarbakır Söz