Silah, istifa ve görüntü!

Şanlıurfa'da belediyenin hukuk danışmanına yönelik silahlı saldırıya ilişkin görüntüler ortaya çıktı

Haberler 30.11.2020 - 10:31 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Siverek Belediyesinde hukuk danmannn 23 Kasmda silahla vurularak yaralanmasna ilikin güvenlik kameras görüntüleri ortaya çkt. AK Partili Belediye Meclisi üyelerinin de bulunduu görümede Belediye Avukat Selçuk Yldzoulllar makamnda silahla vuruldu. Olaydan bir hafta sonra AKPli Bakan ehmuz Aydn bakanlktan istifa etti. Bakann istifasnn ardndan saldrnn güvenlik kameras görüntüleri ortaya çkt.

23 KASIMDA NELER YAANDI

anlurfann Siverek ilçesinde AKPli Belediye Meclis Üyesi hsan Karakayal, olu Kaya Karakayal ve beraberindekiler 23 Kasm günü Siverek Beledisi Avukat Selçuk Yldzolarna Belediyenin Özel Kalem Müdürlüü makamnda görüürken arbede çkt. Güvenlik kameras görüntülerinde tartma sonunda bir kiinin Avukat Yldzoullarna bir kii yumruk att görüldü. Ayn anda kamerann görü açsnda olmayan bir kiinin Yldzoullarnn bacana ate ettii, görüntüleri izleyenlerin de skt skt dedii duyuluyor.

BAKAN GÖREV BIRAKTI

Saldr sonucu Yldzoullarnn hastaneye kaldrlarak tedavisinin yapld belirtildi. Saldrdan bir hafta sonra AK Partili Siverek Belediye Bakan ehmus Aydn salk sorunlarn gerekçe göstererek istifa ettti.

anlurfa Valisi Abdullah Erin Aydnn istifasn dorularken Belediye Meclisini toplantya çaracaklarn ve Meclis üyeleri arasndan yeni bakann seçileceini bildirdi. Erin, Hayrlara vesile olmasn diliyoruz, ehmus Bakana da Sivereke yapt hizmetlerden dolay kendisine teekkür ediyoruz, salk ve afiyet diliyoruz dedi.

Ana Sayfaya Git