Şırnak Cizre'de kavga kanlı bitti! 2 ölü 12 yaralı

Şırnak Cizre'de son dakika büyük kavga. Şırnak'a bağlı Cizre ilçesinde çocuklar arasında çıkan kavgaya ebeveynlerin de karışması sonucunda 2 kişi yaşamını yitirdi. Çocukları kavgasına karışılmaz derlerdi eskiler. Arkanı dönersin onlar barışır sen kavga ettiğinle kalırsın. Ancak Şırnak Cizre kavga olayı adeta çatışmaya dönüştü. ve 2 kişi yaşamını yitirdi. Çocuklar arasında çıkan kavgaya büyüklerin de karışması sonucunda 2 kişinin hayatını kaybettiği açıklaması sonrasında 12 kşinin de yaralandığı bildirildi.

Haberler 06.06.2020 - 23:04 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

rnak Cizrede son dakika büyük kavga. rnaka bal Cizre ilçesinde çocuklar arasnda çkan kavgaya ebeveynlerin de karmas sonucunda 2 kii yaamn yitirdi. çocuklar kavgasna karlmaz derlerdi eskiler. Arkan dönersin onlar barr sen kavga ettiinle kalrsn. Ancak rnak Cizre kavga olay adeta çatmaya dönütü. ve 2 kii yaamn yitirdi. çocuklar arasnda çkan kavgaya büyüklerin de karmas sonucunda 2 kiinin hayatn kaybettii açklamas sonrasnda 12 kinin de yaraland bildirildi.

Valilikten yaplan yazl açklamaya göre, Konak Mahallesinde çocuklar arasnda çkan kavgada iki aile fertlerinin de karmasyla ta, sopa ve silahlar kullanld.

Kavgada yaralanan 2si ar 14 kii, 112 Acil Servis ekiplerince Cizre Devlet Hastanesine kaldrld.

Yarallardan H.G. ve N.G. müdahaleye ramen kurtarlamad.

Ana Sayfaya Git