Şırnak Cizre'de kavga kanlı bitti! 2 ölü 12 yaralı

Şırnak Cizre'de son dakika büyük kavga. Şırnak'a bağlı Cizre ilçesinde çocuklar arasında çıkan kavgaya ebeveynlerin de karışması sonucunda 2 kişi yaşamını yitirdi. Çocukları kavgasına karışılmaz derlerdi eskiler. Arkanı dönersin onlar barışır sen kavga ettiğinle kalırsın. Ancak Şırnak Cizre kavga olayı adeta çatışmaya dönüştü. ve 2 kişi yaşamını yitirdi. Çocuklar arasında çıkan kavgaya büyüklerin de karışması sonucunda 2 kişinin hayatını kaybettiği açıklaması sonrasında 12 kşinin de yaralandığı bildirildi.

Şırnak Cizre'de kavga kanlı bitti! 2 ölü 12 yaralı

Şırnak Cizre'de son dakika büyük kavga. Şırnak'a bağlı Cizre ilçesinde çocuklar arasında çıkan kavgaya ebeveynlerin de karışması sonucunda 2 kişi yaşamını yitirdi. Çocukları kavgasına karışılmaz derlerdi eskiler. Arkanı dönersin onlar barışır sen kavga ettiğinle kalırsın. Ancak Şırnak Cizre kavga olayı adeta çatışmaya dönüştü. ve 2 kişi yaşamını yitirdi. Çocuklar arasında çıkan kavgaya büyüklerin de karışması sonucunda 2 kişinin hayatını kaybettiği açıklaması sonrasında 12 kşinin de yaralandığı bildirildi. 

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Konak Mahallesi'nde çocuklar arasında çıkan kavgada iki aile fertlerinin de karışmasıyla taş, sopa ve silahlar kullanıldı.

Kavgada yaralanan 2'si ağır 14 kişi, 112 Acil Servis ekiplerince Cizre Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Yaralılardan H.G. ve N.G. müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Kaynak: Diyarbakır Söz