Bu hafta sonu sokağa çıkma yasağı var mı? Erdoğan ' yasağa gönlümüz razı olmadı'

Sokağa çıkma yasağı iptal edildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın son dakika yaptığı açıklama da dün açıklanan 6 7 haziran sokağa çıkma yasağının iptal edildiği bildirildi. Akabinde sosyal medya karıştı. Bu hafta sonu sokağa çıkma yasağı var mı? 6 7 Haziran sokağa çıkma yasağı var mı? Sokağa çıkma yasağı hangi illerde. Normalleşme sürecine girdiğimiz 1 Haziran itibari ile Bilim Kurul üyelerince sokağa çıkma yasağı ile alakalı açıklamalar yapılmıştı. Yani sonuç olarak bu hafta sonu yasak iptal 6 7 Haziran sokağa çıkma yasağı var mı sorusunun yanıtı! Hayır!

Haberler 05.06.2020 - 12:40 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Sokaa çkma yasa iptal edildi. Cumhurbakan Erdoann son dakika yapt açklama da dün açklanan 6 7 haziran sokaa çkma yasann iptal edildii bildirildi. Akabinde sosyal medya kart

Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoan hafta sonu yasaklar ile alakal dün gece bir geelge yaymlad. Son dakika olarak geçen haberlerde Erdoann açklamas u ekide

Cumhurbakan olarak 15 ilimizi kapsayan hafta sonu sokaa çkma snrlamas uygulamasn iptal etme karar aldm. 2,5 ay aradan sonra yeniden günlük hayatn düzenlemeye balayan vatandalarmzn skntya dümesine gönlümüz raz olmad ifadesini kulland.

Geçtiimiz hafta içerisinde Bilim Kurulu 6 7 hazirn soka çkma yasa olmayacan açklamt. Sosyal medya üzerinde yaplan paylamlar akabinde dün çileri Bakanlnca bu hafta sonu yani 6 7 haziran tarihlerinde sokaa çkma yasa olaca açklanmt. Ancak Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoan vatandalarn skntya dümeine gönlüm raz gelmedi diyerek yasa iptal ettiklerini açklad.

Yani sonuç olarak bu hafta sonu yasak iptal 6 7 Haziran sokaa çkma yasa var m sorusunun yant! Hayr!

Ana Sayfaya Git