Son dakika zehirleme vakası! 120 işçi acile kaldırıldı

Sakarya'da bir yemek şirketinin çeşitli fabrikalara dağıttığı akşam yemeğinden 120 işçi zehirlendi.

Haberler 28.07.2017 - 01:17 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Sakaryada bir yemek irketinin çeitli fabrikalara datt akam yemeinden 120 içi zehirlendi.

Alnan bilgiye göre, öle yemeinde yemek yiyen içiler, bir süre sonra karn ars ve mide bulants ikayetiyle hastaneye bavuru yapt. Bir süre sonra rahatszlanan içi saysnn artmas üzerine, çok sayda içi kentteki çeitli hastanelere zehirlenme üphesiyle bavuruda bulundu.

Sakarya Kamu Hastaneleri Birlii Genel Sekreteri Hasan Salih Salam, yapt açklamada, birkaç i yerinde zehirlenme vakas olduunu belirterek, Gelen vakalar hafif ve önemli bir ey yok gibi gözüküyor. Hastalar hala hastanelere bavuru yapyor. Ama gelen hastalarda u ana kadar ciddi bir durum söz konusu deil. Yaklak 4 saatte 120 civarnda vaka var. Bir irketin yemek verdii fabrikalardan geliyor vakalar. Bir yemek irketinden kaynaklandn düünüyoruz. 4 ya da 5 irketten gelen hastalar. diye konutu.

Zehirlenme üphesiyle hastaneye bavuran içilerden Celil Ylmaz, öle yemeinde pilav, kuru fasulye, çorba ve tatl yediklerini söyledi.

Yemekten 2 saat sonra içilerin rahatszlanmaya baladn belirten Ylmaz, Önceleri bizde bir ey yoktu sonradan bizde de belirtiler balad. Kusmaya baladm. Sonra hastaneye geldim. Yaklak 100 içinin geldiini söylediler. Herkes kendi imkanlaryla hastaneye geldi. Hastaneye gelince serum baladlar. Fazla etkilenmeyenleri hemen taburcu ettiler. ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git