''Söyle Nereye Kadar'' davası başladı

Serdar Ortaç'ın eski aranjörü ile başı dertte. DJ ve besteci Emrah Karaduman, kendisine olan borcunu ödemeyen Serdar Ortaç'a dava açtı. Karaduman'dan iaranjörlüğüni yapmasın istediği bir işin olduğunu ve işini yaptıktan sonra da ses çıkmadığını idda eden Emrah karaduman, geçtiğimiz gün KONUŞULDU

Haberler 30.05.2017 - 01:51 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Serdar Ortaçn eski aranjörü ile ba dertte. DJ ve besteci Emrah Karaduman, kendisine olan borcunu ödemeyen Serdar Ortaça dava açt. Karadumandan iaranjörlüüni yapmasn istedii bir iin olduunu ve iini yaptktan sonra da ses çkmadn idda eden Emrah karaduman, geçtiimiz gün magazin gündemine damgasn vurdu.

Serdar Ortaç, bir süre önce menajer Emrah Karadumandan bir arknn arenjesini istedi ve iki haftalk bir çalma sonrasnda istei yerine getirildi. Serdar Ortaç ii teslim aldnda gönderdii mesajda, arky beendiini ve paray ksa sürede ödeyeceini söylemesine ramen aradan geçen zamanda harekete geçmeyince, Emrah Karaduman da soluu mahkemede ald. Söyle Nereye Kadar adl arknn aranje ücreti olan 25 bin liray ödemedii gerekçesiyle mahkemeye verilen Serdar Ortaç durumaya katlmazken, davada dinlenen aranjörlerden biri Serdar Ortaçn maddi skntlar içinde olduunu bildiini söyledi. Ksa bir süre önce pe pee dört reklam filmi çeken Serdar Ortaçn borcunu neden ödemediiyse belirsizliini koruyor.

Haberin gündeme getirildii Duymayan Kalmasn programna ulaan Serdar Ortaçn avukat, Emrah Karadumann ii tam bir ekilde teslim edemedii için Serdar Ortaçn bu arky albüme koymadn ancak buna ramen 6 bin liralk bir ödeme yapldn söyledi. Makbuzun ellerinde olduunu söyleyen avukat, Serdar Ortaçn da herhangi bir maddi sknt içinde olmadn söyledi.

MADD SIKINTI DDALARI

stanbul Asliye Hukuk Mahkemesinde görülen davada Emrah Karadumann tanklar dinlendi. Aranjörlük yaptn belirten Enver Gönen, Serdar Ortaçtan Emrah Karadumana i teklifi geldi. 2 haftalk i yapld ve Serdar Ortaça e-posta yoluyla teslim edildi. Serdar Ortaç WhatsApptan Karadumana, çok güzel olmu baba, ksa zamanda ödeyeceim diyerek ii beendiine dair mesaj çekti. Parçann aranjesi için 25 bin TLye anlalmt. Ancak ödeme yaplmad dedi.

Günen, Ortaçn maddi skntda olmas nedeniyle paray ödeyemediini bildiini söyledi. Mahkeme, arkc Serdar Ortaçn tanklarnn dinlenmesi için durumay erteledi.

SYASETE SON

Ünlü arkc Serdar Ortaç, geçtiimiz hafta Cumhurbakanl sistemi referandumunda sandktan evet çkmasnn Türkiyeye artlar katacan savunarak, Cumhurbakanmz benim dönemimin en güçlü lideridir demi ve Erdoandan iyisi yok. Ben Erdoan sevemez miyim, bunda ne yanl var? Bunu söylemeye çekinen kesimler var. Bu kesimleri de anlamakta güçlük çekiyorum. Ben hem Atatürkü hem de Erdoan seviyorum. Kendini Cumhuriyetçi olarak tanmlayan kesimlere soruyorum, bunun neresi yanl? ifadelerini kullanmt.

Ana Sayfaya Git