Görüş Bildir

''Söyle Nereye Kadar'' davası başladı

Serdar Ortaç'ın eski aranjörü ile başı dertte. DJ ve besteci Emrah Karaduman, kendisine olan borcunu ödemeyen Serdar Ortaç'a dava açtı. Karaduman'dan iaranjörlüğüni yapmasın istediği bir işin olduğunu ve işini yaptıktan sonra da ses çıkmadığını idda eden Emrah karaduman, geçtiğimiz gün KONUŞULDU

''Söyle Nereye Kadar'' davası başladı

Serdar Ortaç'ın eski aranjörü ile başı dertte. DJ ve besteci Emrah Karaduman, kendisine olan borcunu ödemeyen Serdar Ortaç'a dava açtı. Karaduman'dan iaranjörlüğüni yapmasın istediği bir işin olduğunu ve işini yaptıktan sonra da ses çıkmadığını idda eden Emrah karaduman, geçtiğimiz gün magazin gündemine damgasını vurdu.

 Serdar Ortaç, bir süre önce menajer Emrah Karaduman'dan bir şarkının arenjesini istedi ve iki haftalık bir çalışma sonrasında isteği yerine getirildi. Serdar Ortaç işi teslim aldığında gönderdiği mesajda, şarkıyı beğendiğini ve parayı kısa sürede ödeyeceğini söylemesine rağmen aradan geçen zamanda harekete geçmeyince, Emrah Karaduman da soluğu mahkemede aldı. Söyle Nereye Kadar' adlı şarkının aranje ücreti olan 25 bin lirayı ödemediği gerekçesiyle mahkemeye verilen Serdar Ortaç duruşmaya katılmazken, davada dinlenen aranjörlerden biri Serdar Ortaç'ın maddi sıkıntılar içinde olduğunu bildiğini söyledi. Kısa bir süre önce peş peşe dört reklam filmi çeken Serdar Ortaç'ın borcunu neden ödemediğiyse belirsizliğini koruyor.

Haberin gündeme getirildiği 'Duymayan Kalmasın' programına ulaşan Serdar Ortaç'ın avukatı, Emrah Karaduman'ın işi tam bir şekilde teslim edemediği için Serdar Ortaç'ın bu şarkıyı albüme koymadığını ancak buna rağmen 6 bin liralık bir ödeme yapıldığını söyledi. Makbuzun ellerinde olduğunu söyleyen avukatı, Serdar Ortaç'ın da herhangi bir maddi sıkıntı içinde olmadığını söyledi.

MADDİ SIKINTI İDDİALARI

İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi’nde görülen davada Emrah Karaduman’ın tanıkları dinlendi. Aranjörlük yaptığını belirten Enver Gönen, “Serdar Ortaç’tan Emrah Karaduman’a iş teklifi geldi. 2 haftalık iş yapıldı ve Serdar Ortaç’a e-posta yoluyla teslim edildi. Serdar Ortaç WhatsApp’tan Karaduman’a, ‘Çok güzel olmuş baba, kısa zamanda ödeyeceğim’ diyerek işi beğendiğine dair mesaj çekti. Parçanın aranjesi için 25 bin TL’ye anlaşılmıştı. Ancak ödeme yapılmadı” dedi.

Günen, Ortaç’ın maddi sıkıntıda olması nedeniyle parayı ödeyemediğini bildiğini söyledi. Mahkeme, şarkıcı Serdar Ortaç’ın tanıklarının dinlenmesi için duruşmayı erteledi.

SİYASETE SON

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, geçtiğimiz hafta Cumhurbaşkanlığı sistemi referandumunda sandıktan 'evet' çıkmasının Türkiye'ye artılar katacağını savunarak, "Cumhurbaşkanımız benim dönemimin en güçlü lideridir" demiş ve "Erdoğan’dan iyisi yok. Ben Erdoğan’ı sevemez miyim, bunda ne yanlış var? Bunu söylemeye çekinen kesimler var. Bu kesimleri de anlamakta güçlük çekiyorum. Ben hem Atatürk’ü hem de Erdoğan’ı seviyorum. Kendini Cumhuriyetçi olarak tanımlayan kesimlere soruyorum, bunun neresi yanlış?" ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir