Star TV İçerde 36. yeni bölüm fragmanı! 'Celal'in işi bitecek'

Ekranların sevilen dizisi İçerde her pazartesi akşamı hız kesmeden devam ederken, İçerde 35. bölüm de Sart ve Mert'in buluşması herkesi gözyaşına boğdu. İçerde 36. yeni bölümü ile yarın akşam ekranlarda olacak. Peki İçerde son bölüm de neler olacak.

Haberler 28.05.2017 - 22:44 Son Güncelleme : 29.05.2017 - 01:10

Ekranlarn sevilen dizisi çerde her pazartesi akam hz kesmeden devam ederken, çerde 35. bölüm de Sart ve Mertin bulumas herkesi gözyana bodu. çerde 36. yeni bölümü ile yarn akam ekranlarda olacak. Peki çerde son bölüm de neler olacak. Geçtiimi günlerde ortaya atlan iddialarda çerde final yapaca da çok konuulmutu. ki sezondur izlenme rekorlarn kran çerde final iddialar için son gelimelerde ve detaylar haberimizde

çERDE SON BÖLÜM YAANANLAR

Melekinin ardndan babas bildii Yusuf Müdürün ani ölümü ile sarslan Sarp, büyük bir ykm yaar. Tüm deliller, Yusuf Müdürü Sarpn öldürdüüne iaret etmektedir. Kendini nezarethanede bulan Sarp, tüm organize ekibi hem suçsuz hem de polis olduuna inandrmak zorundadr. Ancak Sarpn yaadn örenen Celal intikam ateiyle nefes ald sürece bu hiç de kolay olmayacaktr. Sarp, Celalden Yusuf Müdürün intikamn almaya kurulu bir bombaya dönüürken, Yusuf Müdürün ölümünü kaldramayan Mert ise kendiyle büyük sava halindedir. çinde gelgitler yaayan Merte gelen beklenmedik bir telefon, onu harekete geçirir. Bu telefon içerde tüm dengeleri deitirecek, ekran bandakiler için de büyük bir sürprize yol açacaktr.

çERDE YEN BÖLÜM OLACAKLAR

Yllardr birbirlerinden nefret eden Sarp ve Mert, büyük gerçei örenmilerdir. Küçük yata yollar ayr düen Ylmaz Kardeler, Cokun sayesinde birbirlerine bulmulardr. Ancak önce Celalin iini bitirmeleri gerekmektedir. çerde olan Mert, Celalin ona her evlat deyiinde öfkeden köpürürken, polis olduunu kantlayamayan Sarp kaçak durumuna dümütür. Polis ve Celal, Sarpn peine düerken iki karde Celale kar birlikte mücadele ederler. Ancak Celalle yüzlemek isteyen bir kii daha vardr: Kudret! Celalin mahallesine giderek ona meydan okuyan Kudret için artk hesap günü gelmitir. Kudrete göre güne yarn ya kendisi ya da Celal için doacaktr.

çERDE FNAL TARH

Ekranlarn en çok izlenen dizisi çerde. Türk dizilerinden çok alk olmadmz tarzda hzl ilerleyen çerde sadece 1 sezon yayn hayatna devam edecek. Yapmclar tarafndan konuyla ilgili herhangi bir açklama yaplmasa da dizinin 39.bölümünde final yapmas bekleniyor. Konu ile alakal yapmclardan neti bir açklama yaplmazken, bu gidiat ile dizinin tadnda braklaca ve uzamayaca da aikar

Ana Sayfaya Git