Görüş Bildir

Star TV İçerde 36. yeni bölüm fragmanı! 'Celal'in işi bitecek'

Ekranların sevilen dizisi İçerde her pazartesi akşamı hız kesmeden devam ederken, İçerde 35. bölüm de Sart ve Mert'in buluşması herkesi gözyaşına boğdu. İçerde 36. yeni bölümü ile yarın akşam ekranlarda olacak. Peki İçerde son bölüm de neler olacak.

Star TV İçerde 36. yeni bölüm fragmanı! 'Celal'in işi bitecek'

Ekranların sevilen dizisi İçerde her pazartesi akşamı hız kesmeden devam ederken, İçerde 35. bölüm de Sart ve Mert'in buluşması herkesi gözyaşına boğdu. İçerde 36. yeni bölümü ile yarın akşam ekranlarda olacak. Peki İçerde son bölüm de neler olacak. Geçtiğimi günlerde ortaya atılan iddialarda İçerde final yapacağı da çok konuşulmuştu. İki sezondur izlenme rekorlarını kıran İçerde final iddiaları için son gelişmelerde ve detaylar haberimizde

İÇERDE SON BÖLÜM YAŞANANLAR

Melek’inin ardından babası bildiği Yusuf Müdür’ün ani ölümü ile sarsılan Sarp, büyük bir yıkım yaşar. Tüm deliller, Yusuf Müdür’ü Sarp’ın öldürdüğüne işaret etmektedir. Kendini nezarethanede bulan Sarp, tüm organize ekibi hem suçsuz hem de polis olduğuna inandırmak zorundadır. Ancak Sarp’ın yaşadığını öğrenen Celal intikam ateşiyle nefes aldığı sürece bu hiç de kolay olmayacaktır. Sarp, Celal’den Yusuf Müdür’ün intikamını almaya kurulu bir bombaya dönüşürken, Yusuf Müdür’ün ölümünü kaldıramayan Mert ise kendiyle büyük savaş halindedir. İçinde gelgitler yaşayan Mert’e gelen beklenmedik bir telefon, onu harekete geçirir. Bu telefon “içerde” tüm dengeleri değiştirecek, ekran başındakiler için de büyük bir sürprize yol açacaktır.

 İÇERDE YENİ BÖLÜM OLACAKLAR

Yıllardır birbirlerinden nefret eden Sarp ve Mert, büyük gerçeği öğrenmişlerdir. Küçük yaşta yolları ayrı düşen Yılmaz Kardeşler, Coşkun sayesinde birbirlerine bulmuşlardır. Ancak önce Celal’in işini bitirmeleri gerekmektedir. “İçerde” olan Mert, Celal’in ona her “evlat” deyişinde öfkeden köpürürken, polis olduğunu kanıtlayamayan Sarp kaçak durumuna düşmüştür. Polis ve Celal, Sarp’ın peşine düşerken iki kardeş Celal’e karşı birlikte mücadele ederler. Ancak Celal’le yüzleşmek isteyen bir kişi daha vardır: Kudret! Celal’in mahallesine giderek ona meydan okuyan Kudret için artık hesap günü gelmiştir. Kudret’e göre güneş yarın ya kendisi ya da Celal için doğacaktır.

İÇERDE FİNAL TARİHİ

Ekranların en çok izlenen dizisi İçerde. Türk dizilerinden çok alışık olmadığımız tarzda hızlı ilerleyen İçerde sadece 1 sezon yayın hayatına devam edecek. Yapımcılar tarafından konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapılmasa da dizinin 39.bölümünde final yapması bekleniyor.  Konu ile alakalı yapımcılardan neti bir açıklama yapılmazken, bu gidişat ile dizinin tadında bırakılacağı ve uzamayacağı da aşikar

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir