Su kuyusunda aile faciası!

Temizlemek için girdikleri su kuyusunda metan gazından zehirlenen Nusret Özer ile oğulları Metin ve Emre Özer öldü. Onları kurtarmaya çalışırken, gazdan etkilenen itfaiye eri ise tedaviye alındı.

Haberler 27.05.2021 - 00:37 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Adyamanda temizlemek için girdikleri kuyuda zehirlenen baba ve iki olu hayatn kaybetti, kurtarma çalmalar srasnda rahatszlanan bir itfaiye eri tedavi altna alnd.

Alnan bilgiye göre, merkeze bal Kutepe köyünde ikamet eden baba Nusret (71) ile oullar Metin (43) ve Emrah Özer (29), temizlemek için girdikleri su kuyusundan bir süre geçmesine ramen çkmad.

Yaknlarnn ihbar üzerine olay yerine AFAD ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kuyuya giren ekipler zehirlendii belirlenen baba ve iki olunu kuyudan çkartt.

BABA VE K OUL ÖLDÜ

Bu arada, kurtarma çalmalar srasnda bir itfaiye eri de rahatszland.

Adyaman Eitim ve Aratrma Hastanesine kaldrlan baba Nusret ile olu Emrah ile özel bir hastaneye götürülen Metin Özer yaplan müdahaleye ramen kurtarlamad.

Rahatszlanan itfaiye erinin ise salk durumunun iyi olduu örenildi.

Bu arada, Kutepe Köyü Muhtar Osman Tuzcu, gazetecilere, aile bireylerinin birbiri ardna kuyuya girdiini ancak tekrar çkamadklarn belirterek, olay duyar duymaz yetkililerden yardm talep ettiklerini söyledi.

Ana Sayfaya Git