Süleyman Soylu 9 ay da engellenen gizlenen terör olayları oranını açıkladı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Muş'a çeşitli organizasyonlara katılmak adına gitti. Terör ve teröristler ile alakalı açıklamalarda bulunan Soylu, 9 ay içerisinde 360 terör olayının engellendiğini açıklarken Bin 68 ölü, 27 yaralı, 369 sağ, 289 teslim olan terörist oranını açıkladı.

Haberler 10.06.2017 - 22:04 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

çileri Bakan Süleyman Soylu, Mua çeitli organizasyonlara katlmak adna gitti. Terör ve teröristler ile alakal açklamalarda bulunan Soylu, 9 ay içerisinde 360 terör olaynn engellendiini açklarken Bin 68 ölü, 27 yaral, 369 sa, 289 teslim olan terörist orann açklad.

çileri Bakan Süleyman Soylu, çeitli programlara katlmak üzere geldii Mutan, beraberinde Vali Seddar Yavuz, Mu Milletvekili Mehmet Emin imek ve Belediye Bakan Feyat Asya ile Malazgirt ilçesine geçti.

Malazgirtte kaymakam Soner Krl, Bulank Kaymakam Hac Arslan Uzan, lçe Jandarma Komutan Binba Serdar Uurlu, AK Parti lçe Bakan Kenan Deniz ve kurum amirleri tarafndan karlanan Soylu, lçe Jandarma Komutanln ziyaret etti.

Soylu, burada askerlere hitaben yapt konumada, özellikle terörle mücadele konusunda çok önemli bir dönemin içinde bulunulduunu belirterek, memleketin her noktasnda tüm güvenlik güçlerinin anlay, uyum ve heyecan birliktelii içinde olduunu söyledi.

Ana Sayfaya Git