Görüş Bildir

Süleyman Soylu 9 ay da engellenen gizlenen terör olayları oranını açıkladı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Muş'a çeşitli organizasyonlara katılmak adına gitti. Terör ve teröristler ile alakalı açıklamalarda bulunan Soylu, 9 ay içerisinde 360 terör olayının engellendiğini açıklarken Bin 68 ölü, 27 yaralı, 369 sağ, 289 teslim olan terörist oranını açıkladı.

Süleyman Soylu 9 ay da engellenen gizlenen terör olayları oranını açıkladı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Muş'a çeşitli organizasyonlara katılmak adına gitti. Terör ve teröristler ile alakalı açıklamalarda bulunan Soylu, 9 ay içerisinde 360 terör olayının engellendiğini açıklarken Bin 68 ölü, 27 yaralı, 369 sağ, 289 teslim olan terörist oranını açıkladı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, çeşitli programlara katılmak üzere geldiği Muş'tan, beraberinde Vali Seddar Yavuz, Muş Milletvekili Mehmet Emin Şimşek ve Belediye Başkanı Feyat Asya ile Malazgirt ilçesine geçti.

Malazgirt'te kaymakam Soner Kırlı, Bulanık Kaymakamı Hacı Arslan Uzan, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Serdar Uğurlu, AK Parti İlçe Başkanı Kenan Deniz ve kurum amirleri tarafından karşılanan Soylu, İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret etti.

Soylu, burada askerlere hitaben yaptığı konuşmada, özellikle terörle mücadele konusunda çok önemli bir dönemin içinde bulunulduğunu belirterek, memleketin her noktasında tüm güvenlik güçlerinin anlayış, uyum ve heyecan birlikteliği içinde olduğunu söyledi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir